Har du brug for mere lys til din bolig?

– er tagvinduer en ideel mulighed.
Egerbyg er certificerede dagslysrådgivere fra Velux, så vi er specialuddannede indenfor tagvinduer og ovenlys.
Som erfaren entreprisevirksomheder Egerbyg yderst kompetent til at hjælpe dig med at få mere lys i din bolig.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Tagvinduer kaster lys over boligen

Har du brug for mere lys til din bolig, er tagvinduer en ideel mulighed.

Faktisk får du 2 x mere dagslys med ovenlysvinduer sammenlignet med et traditionelt vindue. Dette gør tagvinduet særligt velegnet, hvis du har dybe, mørke rum i midten af huset.

Som erfaren entreprisevirksomhed er Egerbyg yderst kompetent til at hjælpe dig med at få mere lys i din bolig.

Tagvinduer i skrå tagkonstruktioner

Med skråtag på din bolig er der mulighed for at vælge specialbyggede vinduer, der er velegnet til den unikke boligindretning. Her konstrueres de ofte i en fast ramme af træ eller alu med mindre oplukkelige glaspartier.

Alternativet til de skræddersyede vinduer er præfabrikerede tagvinduer, der fremstilles i standardmål.

Disse fås både som tophængte og vippevinduer, hvor hængslet sidder i midten af vinduet.

Er der områder af din bolig, som ligger midt i plantegningen, kan en lystunnel være en elegant og effektiv vej ti mere lys.

Kan man få tagvinduer på et fladt tag?

De flade tage er karakteristiske for parcelhuset fra 60’erne og 70’erne, men flade tage forekommer også på tilbygninger. Flade tage af ældre dato har tidligere haft problemer med diverse utætheder som følge af forkerte eller ikke-eksisterende hældninger.

Har du problemer med utætheder, kan en renovering være en oplagt mulighed for at etablere tagvinduer, der vil give din bolig masser af lys og en fornemmelse af større rumlighed.

Tagvinduer til flade tage kan fås som lyskupler, faste specialbyggede vinduespartier samt klassiske tagvinduer, der blot monteres/indbygges i en pult, der giver en hældning.

Lad Egerbyg give mere lys til boligen

Etablering af tagvinduer er langt fra et gør det selv projekt, så vi anbefaler absolut, at du lader en erfaren håndværker udføre opgaven.

De fleste vinduesfabrikanter har garantier på deres produkter, men disse forudsætter korrekt montering, så det er absolut ikke hensigtsmæssigt at kaste sig ud i ”hjemme-etablering”

Egerbyg er certificerede dagslysrådgivere fra Velux, så vi er specialuddannede indenfor tagvinduer og ovenlys.

Giv os et kald eller skriv til os, så vi kan drøfte dine muligheder og de forskellige vinduestyper, som skaber mere lys i hverdagen.