Gulve fra Tarkett – så kan du vælge og vrage

Til dig, der vil have så mange valgmuligheder som muligt!

Uanset om du er på udkig efter nye trægulve, vinylgulve eller vådrumsgulve, så er Tarkett den mest alsidige spiller på markedet med et utal af valgmuligheder.

Hos Egerbyg leverer vi altid et solidt stykke arbejde, og vi sørger også for, at dit Tarkett gulv bliver lige som du ønsker.

Nyd gavn
af vores erfaring

Trægulve fra Egerbyg giver et nordisk og harmonisk look

Trægulve er og bliver førstevalget hos mange danskere, og det er med god grund.

Et trægulv skaber en helt særlig atmosfære og varme i ethvert rum. Trægulve har gennem de sidste mange år været en del af vores nordiske stil indenfor boligindretning, og der er så godt som ingen begrænsninger fo½r anvendelse.

Ud over det æstetiske, er trægulve også gode ved dit varmeforbrug. Det er nemlig sådan, at den organiske og naturlige overflade får gulvet til at føles varmere, og dermed er vi mindre tilbøjelige til at skrue op for varmen end det er tilfældet med for eksempel et klinkegulv, der ofte føles mere køligt.

Et trægulv produceret til svingende temperaturer

Du kan med de utallige forskellige træsorter og de mange typer overfladebehandling få et gulv, der næsten er skræddersyet. Trægulvene er konstrueret med en behandlet overflade – for eksempel olie eller lak, et slidlag i en ædel træsort, et mellemlag og et bundlag.

Det særlige ved trægulvene fra Tarkett er, at de er tilpasset det nordiske klima og dermed produceret med henblik på, at klare den til tider høje luftfugtighed samt de forholdsvis store temperaturudsving, der er mellem de varme somre og de kolde vintre. Hvis du installerer gulvvarme skal du dog være opmærksom på, at de fleste trægulve kan tørre ud ved temperaturer på over 27 grader.

Laminatgulve til udsatte områder

Laminatgulvet er kendetegnet ved, at overfladen udgøres af en beskyttende plastfilm, hvilket gør laminatgulve utrolig slidstærke og modstandsdygtige overfor for eksempel småsten og grus.

I dag fås laminat i eksklusive kvaliteter med naturtro træstrukturer, elegante mønstre eller friske farver til dig, der tør lukke lidt spræl ind i boligen.

Spørg Egerbyg i dag, hvis laminatgulvet kunne være dit valg.

Med Egerbyg ved hånden er du godt på vej

Hos Egerbyg udfører vi selvfølgelig en række fagspecifikke opgaver, men grundig vejledning og sparring, er en utrolig vigtig del for Egerbyg.

På den måde kan vi tage eventuelle misforståelser i opløbet og få afstemt alle forventninger, så vi løser din opgave med det bedste resultat.