Det klassiske tegltag til din bolig

Tegltage er det mest holdbare tag overhovedet.
Det er derfor ikke usædvanligt, at et tegltag kan holde i op mod hundrede år.
Kontakt din entreprenør og bliv klogere på, hvad du kan forvente med hensyn til pris, kvalitet og vedligeholdelse, hvis du føler dig fristet af det klassiske tegltag

Nyd gavn
af vores erfaring

Mangler du en entreprenør til dit tegltag?

Du kan med fordel ringe til entreprisevirksomheden Egerbyg, når du overvejer at reparere eller udskifte dit tegltag. Vi vejleder dig omkring tegl, pris og kvalitet, så du bruger dine penge fornuftigt.

Tegltage er det mest holdbare tag overhovedet. Det er således ikke usædvanligt, at et tegltag kan holde i op mod hundrede år – afhængig af vejrlig, beliggenhed, materialer og vedligeholdelse.

For os som entreprisevirksomhed betyder det også, at vi udfører et arbejde som kommende generationer på den ene eller anden måde får glæde af – og det forpligter. Derfor ser vi os selv som en entreprenør, der tager rådgivning om pris, kvalitet og ikke mindst materialevalg og den håndværksmæssige udførelse alvorligt.

Kontakt din entreprenør og få klar besked om et tegltag

Når taget står til udskiftning, er det som oftest en ganske bekostelig affære. Dertil kommer, at de fleste husejere jo ikke er så heldige at være f.eks. entreprenør eller have en anden uddannelse, der giver viden om tagkonstruktioner og materialevalg.

Derfor kan du altid kontakte entreprisevirksomheden Egerbyg, hvis du skal til at planlægge en udskiftning af dit tag – skal det være et tegltag eller et lettere valg som f.eks. tagpap eller eternittag. Mulighederne er som oftest mange alt efter, hvordan sin tagkonstruktion er pt.

Hvis du har et let tag nu og ønsker at skifte til tegltag, kræver det, at tagkonstruktionen og væggene kan holde til den ekstra vægt, som et tegltag medfører.

Hvor meget tegltag får du til prisen?

Man kan lidt firkantet sige, at jo dyrere tag du vælger, desto længere holdbarhed har det. Et tegltag hører til i den mere omkostningstunge ende, med en pris, der er relativt høj.

Til gengæld får du et tag, der holder i mange år, og som sandsynligvis er med til at holde prisen på din bolig, når du engang står og skal sælge.

Omvendt kræver et tegltag rimelig meget vedligeholdelse, så du skal overveje, om det er besværet værd til den pris. Holder du ikke dit tegltag ved lige, skal du måske overveje en anden tagløsning.

Et tegltag kræver et undertag

Som entreprisevirksomhed synes vi godt om det klassiske tegltag. De røde tegltage er med andre ord godt for øjet, men når man vælger tegltag stiller det krav om et solidt undertag, der kan kompensere for de små utætheder, der oftest er ved et tegltag – uanset om det nyt eller gammelt.

Kontakt din entreprenør og bliv klogere på, hvad du kan forvente med hensyn til pris, kvalitet og vedligeholdelse, hvis du føler dig fristet af det klassiske tegltag.