Et tekøkken i kvalitet

Tekøkkenet er måske nok et undseligt stykke inventar, men det gør ikke kravene til kvalitet og funktionalitet mindre. Få et ordentligt tekøkken med Egerbyg!

Bemærk, at vi ikke opsætter IKEA køkkener.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Et tekøkken du vil kunne huske om 30 år

Husker du dit første køkken? Mange af os kan!

Det var måske et mikroskopisk tekøkken med to kogeplader og 50 cm bordplade, hvor du kreerede de mest uforglemmelige middage til super hyggelige aftener med dine medstuderende.

Tekøkkenet er måske nok et undseligt stykke inventar, men det gør ikke kravene til kvalitet og funktionalitet mindre.

Få et ordentligt første (te)køkken med Egerbyg!

Tekøkken på jobbet

På din arbejdsplads findes måske også små tekøkkener, hvor du og dine kolleger kan bruge de mest simple features, der opfylder de mest basale behov i en arbejdssituation – fx vand, køl og kaffe!

Tekøkkenet bruges utroligt meget og bliver derfor også udsat for megen slitage. Det stiller særlige krav til kvaliteten, funktionaliteten og konstruktionen af det lille stykke inventar.

Skal du til at investere i tekøkkener på jobbet eller andetsteds, så lad være med at undervurdere opgaven og gå til en kvalificeret entreprenør, der kan hjælpe dig med en skræddersyet løsning.

Vådt og tørt til kolonihavehuset

Et andet oplagt sted at have et tekøkken er i din kolonihave, et anneks til sommerhuset eller måske i en kælder.

Ideen med tekøkkenet er en kompakt alt-i-én løsning, der kan sikre dig hjemmelavet vådt eller tørt i en snæver vending. Det er altså på ingen måde tænkt som en forkromet køkkenløsning, men som regel designet så det indeholder kogeplader, køkkenvask, køleskab og et underskab.

Tekøkken til særlige behov

Selvom de fleste tekøkkener sælges i færdige moduler, kan du have særlige krav, der gør, at du ønsker den unikke løsning, der passer ind lige netop i en bestemt krog.

Her skal der måske tænkes i utraditionelt og hvis du går med sådan et projekt i tankerne, er du velkommen til at drøfte mulighederne med Egerbyg.

Send os evt. et par linjer om, hvad du forestiller dig, tag et par billeder og lav en skitse med nogle mål –så har vi noget at begynde snakken ud fra.