En terrasse i hardieplank til de magelige

Hardieplank er til de magelige!
Dig, der ikke er til kedelige pligter i varmen og dig, der er træt af at bruge sommeren på at male træværket på huset eller på træterrassen.
Din tømrer har løsningen til dig – udfyld formularen og hør om mulighederne for at bygge din terrasse i hardieplank.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Hardie…hvadfornoget???

Hardieplank er et taknemmeligt materiale, der er fremstillet i fibercement, der består af cement, vand, fibre og forstærkende cellulosefibre.

Med hensyn til udseendet fås hardieplank i mange udformninger. Skal du bruge dem til din nye terrasse, er det oplagt at vælge en udgave, hvor de er produceret som brædder med træstrukturer og åreaftegninger.

En naturtro finish får dem til at ligne traditionelle brædder i træ ganske meget, og som derfor kan tilfredsstille selv den kræsne husejer med fokus på æstetikken.

Brædderne fås i mange farver, så du har rig mulighed for at vælge din personlige favorit.

Terrassen, der tåler det danske vejr

Med en terrasse i hardieplank behøver du ikke bekymre dig om malingen af træværk fremover.

Dertil kommer, at materialet er hårdfør og nemt klarer det danske omskiftelige klima med varme, kulde og fugtige vejrforhold. Det er yderst modstandsdygtigt og angribes ikke af svamp eller råd.

Passer du godt på din hardieplank har du en funktionel terrasse i op mod 50 år – og så kan du slappe af med en god bog i liggestolen, mens naboen maler sin terrasse.

Det må være dyrt – spørg din tømrer om pris

At dømme ud fra bekvemmeligheden burde hardieplank være en kostbar affære. Men det er rent faktisk ikke tilfældet ifølge din tømrer.

For din økonomi er hardieplank altså et godt valg og ovenikøbet produceres det i Danmark af de materialer, vi har lige ved hånden.

Dette gør, at hardieplank er særdeles bæredygtigt og det oplagte valg for dig, der vil bruge pengene fornuftigt og være god ved miljøet.

Hardieplank er det bæredygtige valg

Egerbyg hører til de tømrerfirmaer, der for alvor sætter ansvarlighed og bæredygtighed på dagsordenen.

Med de nationale produktionsforhold, der indebærer en fornuftig logistik med transport over korte afstande samt muligheden for genanvendelse i betonfremstilling og som vejfyld, er hardieplank på alle måder et fornuftigt valg.