Terrassen i komposit er et kæmpe hit…

– hos de mange danskere, der foretrækker minimal vedligeholdelse af deres terrasse.
En kompositterrasse er på mange måder den ideelle løsning, der inkluderer alsidigt design, bredt farvevalg, og minimal vedligeholdelse.
Med terrassebrædder i komposit er slibning og oliering en saga blot, så du fremover kan nøjes med at feje brædderne fri for snavs.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Din entreprenør bruger komposit med masser af træ

Komposit er et blandingsmateriale, der indeholder træspåner, genbrugsplast, UV-stabilisatorer samt noget farvestof.

I de senere år er der dukket en række komposittyper op på markedet, som i stedet for træ indeholder bambus. Bambus er en græsart og bidrager ikke med de samme egenskaber som træet. I værste fald går det ud over holdbarheden og materialets væreevne.

Med din entreprenør i hånden kan du være sikker på komposit brædder med et højt indhold af træspåner – det kalder vi originale kompositbrædder .

En terrasse der bare holder og holder

Kompositbrædderne, som vi anvender hos entreprisevirksomheden Egerbyg, har indbygget ”sol”-filter og er modstandsdygtigt overfor det omskiftelige danske vejr. Det betyder, at plankerne ikke slår sig, rådner, revner eller splintres i brug.

Dette er en betryggende sikkerhed for familien med små barfodede poder, der gerne nyder udelivet sammen med resten af familien. Det samme gælder skruehoveder, der stikker op eller splinter, der skal fjernes fra barnefødder eller kæledyrenes poter.

Kompositbrædderne monteres med særlige clips, der sikrer den korrekte og mest hensigtsmæssige afstand mellem brædderne.

Giv terrassen masser af frisk luft

Selvom plankerne i sig selv er yderst modstandsdygtige overfor vind og vejr, er der alligevel nogle vigtige retningslinjer, der skal overholdes, når terrassen monteres.

Det er i den forbindelse vigtigt at sørge for, at luftgennemstrømingen er tilstrækkelig, så arealerne under konstruktionen ventileres. Derved forebygges dannelsen af skimmelsvamp og terrassens levetid forlænges markant.

På samme vis skal der være en vis hældning som sikrer, at vandet kan løbe fra og der skal tages hensyn til tilstødende bygninger, hvortil der ligeledes skal holdes afstand af hensyn til ventileringen.

Vi sørger for akklimatisering af plankerne

Når man begynder på monteringen af sin kompositterrasse er det vigtigt at få begyndt godt!

Hos din entreprenør pakker vi altid plankerne ud og sørger for, at de opnår samme temperatur som på stedet, hvor de senere skal monteres. Disse forholdsregler tages for at garantere dig så godt et resultat som muligt.

Vil du vide mere om, hvordan du får en vedligeholdelsesfri terrasse, kan du udfylde formularen og vente på at høre fra os – hurtigt!