Tilbygninger

Hos Egerbyg er vi specialister i renovering.
Derfor udfører vi ikke nybyg og udestuer. Vi kan altså i øjeblikket ikke tilbyde dig et standardprodukt, som du måske kender det fra byggefirmaer, der bygger fx typehuse eller komplette udestuer.

Ønsker du at bruge os til en tilbygning, udfører vi gerne opgaven, såfremt du allerede har en arkitekt tilknyttet projektet.
I sådanne tilfælde er der tale om helt unikke og arkitekttegnede løsninger.
Arkitekten (og dig) skal have tegninger og beskrivelser klar, ligesom du skal have styr på byggetilladelsen, de geologiske undersøgelser og øvrige godkendelser på plads – alt sammen opgaver, som arkitekt eller rådgiver hjælper dig med.

Nyd gavn
af vores erfaring

Få mere plads med en tilbygning

En tilbygning til din bolig viser sig ofte at være en yderst fornuftig investering og en bedre forretning, end hvis du skal ud og finde en helt ny bolig til en højere pris.

Egerbyg har hjulpet mange med at få styr på overvejelserne omkring en tilbygning. Den kan som bekendt bygges til i grundplan, men flere vælger også at få etablere førstesal på boligen. Lige meget hvilken løsning, du har set dig lun på, vejleder vi dig gerne og kommer hurtigt med et tilbud, så du kan få klar besked om omfang, pris og tidsplan for din tilbygning.

Vi anbefaler altid, at du konsulterer en arkitekt, når du skal i gang med et større byggeprojekt.

Læs mere om brug af rådgivere og arkitekter

En tilbygning er ofte mest plads til laveste pris

Går du med pladsproblemer er tilbygningen som regel den løsning, der giver flest nye kvadratmeter til den bedste pris. Det skyldes som bekendt, at alene omkostningerne ved en flytning nemt løber op i flere hundrede tusind kroner. Som erfaren entreprenør med en del år på bagen, kan vi garantere dig, at du kan lave meget tilbygning for de samme penge.

Du slipper ikke helt for besværet – det bliver bare af en anden karakter.
Til gengæld bevarer du selv kontrollen og visheden over tidshorisonten i byggeprojektet. Det er  jo noget sværere at kalkulere med, hvornår du får solgt dit hus, og hvornår du kan flytte ind i noget nyt.

En tilbygning er optimal, når beliggenheden er vigtig

En anden fordel ved en tilbygning er, at du naturligvis beholder beliggenheden af dit hjem.

Det er værd at tage med – særligt, hvis du har børn, der har kammerater i nabolaget eller går i den lokale skole. Det har endvidere betydning for din egen transport til og fra arbejde, og logistikken bliver hurtigt sat under pres, hvis man flytter.

Med en tilbygning betaler du ikke med beliggenhed som pris.

Hvad skal der til for at få mest til laveste pris?

Det kan være svært at sige noget generelt om, hvad en tilbygning koster og hvordan du får flest kvadratmeter til laveste pris.

Som entreprenør ved vi jo alt om, at det bliver til en væsentligt højere pris at bygge til, hvis du skal etablere nyt badeværelse fremfor nyt værelse.

Desuden betyder huspriserne i lokalområdet også noget, når man skal se på, hvad der bedst kan svare sig – jo højere huspriser desto bedre økonomi i en tilbygning.

Læs her om tømrerarbejde og vores arbejdsområder.