Tilvalgsprodukter hos Egerbyg

Vi ved, at byggeprojekter er forskellige, ligesom folks ønsker og behov også er individuelle. Derfor kan der nogle gange være brug for ekstra services for at komme i mål og opfylde netop dit ønske og behov.

Vi har derfor sammensat en række tilvalgsprodukter, som du kan købe som supplement til dit byggeprojekt, så du føler dig tryg og sikker gennem hele processen.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige tilvalgsprodukter, som Egerbyg tilbyder dig.

Professionel byggeledelse

Hos Egerbyg har vi altid inkluderet en byggekoordinator, som vil stå for koordineringen af dit projekt. Denne byggekoordinator er også den udførende håndværker på dit byggeprojekt. Ved mindre entrepriseopgaver, hvor det drejer sig om enkelte faggrupper, er en byggekoordinator et udemærket valg til dit projekt. Din tilkoblede byggekoordinator vil være tilgængelig på hverdage i den normale arbejdstid, men vil også være tilknyttet andre renoveringsprojekter sideløbende. Se den normale arbejdstid her.

Men hvis du som bygherre, ønsker bedst mulig rådgivning, byggeledelse og en byggeleder der står til rådighed på dit byggeprojekt, har du også mulighed for at tilkøbe en professionel byggeleder.

Den professionelle byggeleder vil være til rådighed alle hverdage 9:00-15:00. Byggelederen fører yderligere tilsyn med dit projekt, koordinerer og planlægger dit projekt og er din primære kontaktperson. Modsat byggekoordinatoren agerer byggelederen ikke udførende håndværker på din sag, men vil i stedet overvåge byggeriet i alle dets faser, så byggeriet følger din tidsplan.

Det er også byggelederens ansvar at lave dokumentation og kvalitetssikring på dit byggeprojekt. Ønsker du at læse mere om professionel byggeledelse, så klik her.

Grundig rengøring af professionelt rengøringsfirma

Hos Egerbyg udbyder vi altid en håndværkeroprydning, hvor vi fjerner byggerod og støvsuger efter os. Dette bør dog ikke forveksles med en hovedrengøring.

Ønsker du at nyde dit færdige byggeprojekt mest muligt uden et eneste spor fra byggepladsen, så har du mulighed for at købe grundig rengøring af et professionelt rengøringsfirma som supplement til vores håndværkerrengøring.

Læs mere om rengøring af professionelt rengøringsfirma her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag