Tilvalgsprodukter hos Egerbyg

Vi ved, at byggeprojekter er forskellige, ligesom folks ønsker og behov også er individuelle. Derfor kan der nogle gange være brug for ekstra services for at komme i mål og opfylde netop dit ønske og behov.

Vi har derfor sammensat en række tilvalgsprodukter, som du kan købe som supplement til dit byggeprojekt, så du føler dig tryg og sikret.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige tilvalgsprodukter, som Egerbyg tilbyder dig.

Professionel byggestyring

Hvis du, som bygherre, ønsker bedst mulig rådgivning og byggestyrelse til dit byggeprojekt hos Egerbyg, har du mulighed for at tilkøbe en professionel byggeleder.

Byggelederen adskiller sig fra byggekoordinatoren ved, at byggelederen er til rådighed alle ugens dage – i alle døgnets timer.

Byggelederen fører yderligere tilsyn med dit projekt, koordinerer og planlægger dit projekt og er din primære kontaktperson. Modsat byggekoordinatoren agerer byggelederen ikke udførende håndværker på din sag.

Ønsker du at læse mere om professionel byggestyring, så klik her.

Grundig rengøring af professionelt rengøringsfirma

Hos Egerbyg udbyder vi altid en håndværkeroprydning, hvor vi fjerner byggerod og støvsuger efter os. Dette bør dog ikke forveksles med en hovedrengøring.

Ønsker du at nyde dit færdige byggeprojekt mest muligt uden et eneste spor fra byggepladsen, så har du mulighed for at købe grundig rengøring af et professionelt rengøringsfirma som supplement til vores håndværkerrengøring.

Læs mere om rengøring af professionelt rengøringsfirma her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag