Nyd gavn
af vores erfaring

Vælg lokalt, vælg din entreprenør på Frederiksberg

Smukke villaer og herskabelige lejligheder – det er Frederiksberg. Som specialister i renovering er din entreprenør på Frederiksberg klar til at hjælpe dig, der overvejer at renovere eller bygge om – kontakt os allerede i dag, så vender vi tilbage i morgen.

Tid til udskiftning af dine vinduer?

Egerbyg entreprenør på Frederiksberg har siden opstarten i 2007 skiftet mange vinduer på Frederiksberg.
Flere af dem har været specialfremstillede vinduer, der skulle passe ind i de mange unikke ejendomme, der er i netop den bydel.
Gælder det også dig, er du derfor kommet til det rigtige sted. Vi hjælper dig med opmålingen og bestillingen af dine nye vinduer, ligesom vi selvfølgelig står for monteringen, når de lander på din bopæl.
Du kan læse mere om, hvordan det foregår, når du skal have nye vinduer med Egerbyg på vores website.

Træt af gulve der knirker?

Knirkende gulve kan have flere årsager. Det gør imidlertid ikke problemet mindre irriterende, og hos din entreprenør Frederiksberg er vi klar til at løse problemet.
Knirkende gulve opstår som oftest i ældre boliger, hvor gulvet er slidt. Der kan være tale om, at den underliggende konstruktion har forskubbet sig eller de oprindelige søm har arbejdet sig opad. Derved kan gulvbrædderne give sig – måske kun ganske lidt, men det kan være tilstrækkeligt til, at gulvet giver lyd fra sig.

Din entreprenør på Frederiksberg laver også badeværelser

Siden opstarten i 2007 har Egerbyg opbygget et netværk af kompetente samarbejdspartnere, der har de samme krav til ordentlighed og kvalitet som vi.
I praksis giver det dig den fordel, at du ved større renoveringer som fx badeværelser, kan vælge entreprenør Frederiksberg som hovedentreprenør. Det betyder, at vi sammen med vores samarbejdspartnere kommer med et samlet tilbud på hele entreprisen og kan tilbyde dig byggestyring i den udstrækning, du ønsker.

Sådan får du et hurtigt tilbud

Hvis du vil have et hurtigt tilbud, anbefaler vi at du sender og billeder, en skitse med mål samt en beskrivelse af den opgave, du skal have løst, så kigger vi på det og vender tilbage – enten med et tilbud eller med spørgsmål angående projektet.

Se vores timepriser her.

Kontakt din entreprenør på Frederiksberg allerede i dag, så hører du fra os i morgen.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag