Tømrer på Amager

Hyr en dygtig tømrer på Amager til dine byggeopgaver

Har du brug for at få udført tømrerarbejde, så er Egerbyg en tømrer på Amager, som du aldrig går galt i byen med. Hos Egerbyg har vi en en solid og trofast kundekreds.

Egerbyg er især kendt for arbejde af en meget høj faglig kvalitet og en nær og kontinuerlig kontakt med kunden igennem hele byggeprocessen. Derudover er Egerbyg kendt som en særdeles ansvarlig tømrer, som tager sine kunders interesser meget alvorligt samtidig med, at de forsøger at anvende arbejdsprocesser og materialer, der er så skånsomme overfor miljøet som muligt.

Egerbygs profil

Egerbyg er en tømrer på Amager, hvor hver en stærk kunderelation er meget vigtig. Et samarbejde med Egerbyg baserer sig således på en stærk rådgivning omkring byggeprocessen og afstemning af forventningerne mellem kunden og Egerbyg.

Egerbyg er en ansvarlig entreprisevirksomhed, og vi tager hånd om vores kunder, men også miljøet og vores medarbejdere. Egerbyg er her bygget op omkring følgende værdisæt:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenlighed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Hos Egerbyg er vi mere end villige til at komme ud og møde kunden – uanset om du måtte være bosiddende på Amager, i København eller andre steder på Sjælland og Møn. Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Egerbyg er en tømrer på Amager, som kan udføre en lang række forskellige opgaver. Dette gælder uanset om vi snakker om små og ukomplicerede opgaver eller større og mere komplicerede byggeprojekter.

Små projekter, som vi kan hjælpe dig med, kan for eksempel nævnes: Renovering eller installation af vinduer, døre, gulve, lofter og vægge.
Større byggeprojekter kan være et nyt køkken, en carport, en terrasse, en kvist, udførelse af bindingsværk eller diverse tilbygninger.

I tillæg til blot at være en tømrer på Amager, så kan vi hos Egerbyg også udføre en lang række andre opgaver for vores kunder. Dette gør Egerbyg til en særdeles praktisk løsning, hvor du kan få udført alle dine opgaver hos et og samme firma.

Blandt nogle af de opgaver, som vi hos Egerbyg kan udføre for dig udover tømrerarbejde, kan her for eksempel nævnes: Fagentreprise, hovedentreprise, VVS-arbejde, murer-arbejde, renovering, forsikringsskader, energiforbedringer, snedkeri og malerarbejde.

Lær mere om Egerbyg

Der er kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer på Amager. Vi er et kompetent og pålideligt valg, hvor du er sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde, som svarer til dine ønsker og behov.

Hvis du gerne vil vide mere om Egerbyg, så kan det være en god ide at besøge vores hjemmeside.

På hjemmesiden kan du blandt andet finde relevant kontaktinformation på både telefon og email. Egerbyg har kontor i Hvidovre og er således et nemt og bekvemt valg, når du skal have fundet en håndværker nær dig til dit næste byggeprojekt.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag