Tømrer i Ballerup

Pålidelig entreprisevirksomhed med fokus på kunde og miljø

Skal du have fat på en tømrer i Ballerup, så kan du med fordel vælge at samarbejde med Egerbyg.

Egerbyg er en særdeles pålidelig entreprisevirksomhed med en meget bred og varieret vifte af kompetenceområder. Derudover er Egerbyg også en forretning med en stærk etisk profil, som vil gå langt for at tjene kundens interesser på en dog altid miljømæssig og socialt bæredygtig måde.

Egerbygs profil

Egerbyg er en tømrer i Ballerup med stor fokus på miljøet. Derfor forsøger vi hos Egerbyg kun at bruge bæredygtige materialer og begrænse ressourcespild mest muligt. Egerbyg er en ansvarlig entreprisevirksomhed, og vi tager hånd om vores kunder, men også miljøet og vores medarbejdere. Egerbyg er her bygget op omkring følgende værdisæt:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenlighed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Derudover bestræber vi os på at give vores medarbejdere et så godt et arbejdsmiljø som muligt, og vi ønsker kun at benytte underleverandører og samarbejdspartnere med det samme etiske fokus som Egerbyg.

Egerbygs tømrer-afdeling i Ballerup er særdeles kompetent, som udover København også tjener kunder på resten af Sjælland og Møn. Egerbygs vision er i denne forbindelse at være et af Sjællands og Danmarks markedsledende byggefirmaer indenfor bæredygtigt byggeri. Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi er blandt vores brede kundekreds kendt som en tømrer i Ballerup med et usædvanligt varieret udbud af kompetencer. Egerbygs kerneydelser ligger især indenfor tømrerarbejde, hvor intet projekt er hverken for småt eller for stort for virksomhedens serviceorienterede medarbejdere.

Således, uanset om du skal have skiftet vinduer eller en dør eller gerne vil have et nyt køkken eller en carport, så er det noget, som Egerbyg kan være behjælpelig med.

I tillæg til tømrerarbejde, så tilbyder vi også en lang række af andre ydelser. Dette dækker fx snedkerarbejde, VVS-arbejde, eller en maler, murer eller elektriker. Slutteligt så har vi også særlige kompetencer indenfor energiforbedringer, renoveringsopgaver samt udbedring af forsikringsskader.

Lær mere om Egerbyg

Egerbyg er altså det oplagte valg som din tømrer eller hovedentreprenør i Ballerup. Hvis du gerne vil vide mere om Egerbyg, så kan det være en god ide at besøge vores hjemmeside.

På hjemmesiden kan du finde relevant kontaktinformation på både telefon og email. Egerbyg har kontor i Hvidovre og er således et nemt og bekvemt valg, når du skal have fundet en håndværker nær dig til dit næste byggeprojekt.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag