Tømrer i Nordsjælland

Professionel tømrer med fokus på kvalitet

Er du på udkig efter en professionel og troværdig tømrer i Nordsjælland, så kan du med fordel tage kontakt til Egerbyg. Vi er en etisk tømrervirksomhed, som, blandt vores mange kunder, er kendt for at levere håndværkerarbejde af en ualmindelig høj kvalitet.

Når du skal ud og have fat på en tømrer Nordsjælland, så er kvalitet og professionalisme to af de væsentligste årsager til, at du burde vælge Egerbyg.

Egerbygs profil

Hos Egerbyg har vi stort fokus på kvaliteten af vores udførte arbejde samt tilfredsstillelse af kundens interesser så meget som muligt.

Derudover er vi også en særdeles socialt ansvarlig entreprisevirksomhed, som har positioneret sig som en af Danmarks førende byggevirksomheder indenfor bæredygtigt byggeri. Dette søger vi blandt andet at sikre gennem en sikkert arbejdsmiljø, bæredygtige byggematerialer og en begrænsning af unødvendigt ressourespild.

Egerbyg er bygget op omkring følgende værdier:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Gennemsigtighed og troværdighed

Hos Egerbyg er vi også kendetegnet ved en fuldstændig gennemsigtighed og en troværdig tilgang til vores kunder.

Hos Egerbyg forsøger vi at indrage vores kunder så meget som muligt i byggeprocessen for at sikre, at det hele bliver, som kunden oprindelig havde tænkt sig det. Derudover benytter vi os af kvalitetsmapper, dygtige medarbejdere, gode materialer og en række andre teknikker til at sikre, at kvaliteten af byggeprojektet er så høj som overhovedet muligt.

Endelig vil alt byggearbejde hos Egerbyg også være omfattet af den såkaldte Byg garanti. Denne garanti sikrer, at dine håndværkere er medlem af Dansk Byggeri, og giver dig som kunde 3 års garanti på synlige fejl og 10 års garanti på usynlige fejl i forbindelse med byggeprojekter udført af Egerbyg.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Udover at være en særdeles professionel tømrer i Nordsjælland, så er vi også kendetegnet ved at have kompetencer indenfor en lang række forskellige tømreropgaver. Dette gør, at du kan få udført alle dine tømrerprojekter hos et og samme firma, hvilket både vil spare dig tid, energi og i sidste ende penge.

Blandt nogle af de projekter, som vi kan hjælpe dig med, kan her for eksempel nævnes: Vinduer, døre, tage, lofter, isolering, terrasser, bindingsværk, tilbygninger, carporte, kviste, køkken og meget mere.

Derudover kan Egerbyg også være behjælpelig med at mure, male, snedkere, udføre VVS-arbejde, el-installationer og lignende arbejdsopgaver udenfor tømrerfaget.

Lær mere om Egerbyg

Egerbyg er altså det oplagte valg, hvis du søger en kvalitetsbevidst og gennemsigtig håndværker i Nordsjælland. Hvis du vil vide mere om os, og hvad vi kan tilbyde dig, så bør du besøge vores informative hjemmeside.

På vores hjemmeside kan du blandt andet tilgå information om vores kompetencer, tidligere projekter og vores ansatte. Derudover kan du også finde kontaktoplysninger til Egerbyg.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag