Tømrer i Rødovre

Tømrer med fokus på kundetilfredshed og kvalitet

Er du i behov for hjælp med et byggeprojekt i Rødovre, så tag kontakt til Egerbyg. Egerbyg er en tømrer- og entreprisevirksomhed i Rødovre, som især er kendt for sit ualmindeligt høje fokus på kundetilfredshed og kvaliteten af det udførte arbejde.

Derudover er vi også en af landets førende tømrere indenfor bæredygtigt byggeri, hvilket gør os til det oplagte valg både fra en professionel såvel som en etisk synsvinkel.

Egerbygs profil

En af de ting, som kendetegner os, er, at vi er en tømrer i Rødovre med en usædvanlig stor opmærksomhed på at gøre vores kunder så tilfredse som muligt. Dette sker både gennem at inddrage kunderne så meget som muligt i byggeprocessen såvel som ved at sikre, at den håndværksmæssige standard er på et upåklageligt niveau.

Derudover er vi også en særdeles etisk tømrer i Rødovre med et særligt fokus på social ansvarlighed og bæredygtigt byggeri. Dette kommer tydeligst til udtryk i de fem kerneværdier, som alle Egerbygs ansatte tager udgangspunkt i:

  • Social ansvarlighed
  • Bæredygtighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Faglighed

Se alle byer vi udfører tømrerarbejde i her.

Hvilke projekter kan du få udført hos Egerbyg?

Vi er blandt vores brede og varierede kundekreds kendt som en servicemindet tømrer- og entreprisevirksomhed med kompetencer indenfor en lang række forskellige områder. Dette er en fordel for dig som kunde i og med, at du kan få udført alle dine håndværkeropgave hos én og samme tømrer.

Egerbygs spidskompetencer ligger i denne forbindelse naturligvis indenfor tømrerfaget, hvor vi kan hjælpe dig med opgaver af alle arter og størrelser.

Derudover har vi også kompetencer indenfor andre fagområder såsom VVS-arbejde, elektriske installationer, malerarbejde, muring og snedkeri af møbler.

Lær mere om Egerbyg

Der er altså kun gode grunde til at vælge Egerbyg som din tømrer i Rødovre.

Hvis du er interesseret i at vide mere om os, og hvad vi kan byde på, så bør du besøge vores informative hjemmeside.

På vores hjemmeside kan du blandt andet tilgå information om vores medarbejdere og tidligere projekter. Relevante kontaktoplysninger er selvfølgelig også tilgængelige på siden.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag