Nyd gavn
af vores erfaring

Tjept tømrerarbejde uden kompromiser

Mangler du en kompetent og troværdig tømrer, der klarer alle former for tømrerarbejde, så skal du ikke lede længere. Hos Egerbyg leverer vi tømrerarbejde i særklasse med hensyn til miljø, faglighed og pris.

Når vi arbejder hos dig, er din bolig det vigtigste for os – hvad enten du skal have nyt tag, renoveret vinduer eller skiftet gulvet i køkkenet.

Når du vælger Egerbyg, vælger du en entreprisevirksomhed med holdninger til miljø, social ansvarlighed og ikke mindst – din bolig!

Tømrerarbejde til en fair pris

Når du har brug for hjælp til at løse dine opgaver inden for tømrerområdet, så er Egerbyg blandt de bedste kort på hånden.

Siden 2007 har vi været med behjælpelige med diverse opgaver inden for forskellige fagområder – heriblandt tømrerfaget.

Vi har arbejdet for både private, offentlige og erhvervskunder, som alle har været glade og tilfredse for vores indsats og slutproduktet. Det har betydet, at Egerbyg den dag i dag har en række faste og tilbagevendende kunder, som vi løbende arbejder for.

Vi leverer tømrerarbejde med ansvar

Social ansvarlighed har altid været vigtigt for Egerbyg.

Derfor gør vi os umage med at finde de mest hensigtsmæssige arbejdsmetoder inden for håndværkerfaget. Dette inkluderer eksempelvis støvvægge, der sikrer, at du kan være i resten af dit hjem, når vi laver opgaver i mindre områder af dit hjem. En indsats, som har medført, at vi i 2014 var nomineret til en CSR Award for vores arbejde.

Vi klarer alle former for tømrerarbejde

Det er altid en fornøjelse at komme ud til tilfredse kunder, der er glade for det tømrerarbejde, vi har udført. Alle typer af opgaver inden for renovering er vores speciale – Læs for eksempel om isolering af brystninger og brugen af perlestaf – og vi har gennem tiden arbejdet meget med tage, som vi både har repareret og udskiftet.

Derudover laver vi også udskiftninger af døre og vinduer, hvor vi er kendte for vores gode samarbejde med andels- og ejerforeninger. Derudover laver vi også sideopgaver i samme boldgade – heriblandt sålbænke. Vi sørger altid for at tage hensyn til de folk, der bor i de boliger, vi arbejder i, hvilket resulterer i et fint samarbejde med gensidig hensyn.

Selvom vi har en fast kreds af kunder, vil vi selvfølgelig gerne høre fra dig og den opgave, du gerne vil have løst. Lad os derfor snakke sammen om omfang, tid og pris.

Igennem tømrerarbejdet kommer vi gerne til at lave mange forskellige ting. Vi vil dog i mange tilfælde også inddrage vores samarbejdspartnere inden for andre fagområder, hvis dette viser sig for at være nødvendigt. Disse samarbejdspartnere arbejder eksempelvis intensivt med VVS, Blikkenslageri, El-installationer og meget andet.

Egerbyg fokuserer på kundetilfredshed

Et af de håndgribelige beviser på, at vi har en række kunder, der har været glade for vores arbejde er, at vi tre år i træk, har været nomineret til prisen som årets håndværker på hjemmesiden www.anmeld-haandvaerker.dk. På dette website kan gå ind og kommentere og vurdere håndværkeres indsats i forhold til en række parametre som kvalitet, pris og kommunikation.

En gang årligt uddeler folkene bag websitet en pris, hvor de håndværkere med de bedste bedømmelser, bliver nomineret. Denne pris vandt vi i 2015. I 2016 er vi igen finalister, som vi var det i 2013 og 2014.

Entreprenøren kan redde din bolig.

Er du i tvivl om, hvorvidt der er problemer med din bolig, som skal meldes til forsikringen, så tag fat i Egerbyg med det samme. Egerbyg kan lynhurtigt fortælle dig, hvad der er galt, og hvad du bør få indmeldt.
Læs eventuelt vores side om forsikringsskader og konsekvenserne af ikke at få fixet sætningsskader i tide.

Læs desuden meget mere om Egerbyg generelt på siden Om Os.