Er du træt af din stejle trappe?

Lad os tænke nyt og finde en løsning – måske en flot bred trappe eller noget helt andet.
Vi hjælper dig med dine ønsker.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Lad din entreprenør bygge din nye trappe

Har du brug for at få bygget en ny trappe? Så kan din entreprenør hjælpe dig. Vi har flere trappe-projekter bag os, og vi er klar til at gå i gang med din – både den til kælder og den til loft

En trappe kan være et smukt element mellem etagerne i din bolig. Den kan have form som en vindeltrappe, der snor sig, som en halsvingstrappe, der snor sig knap så meget og endelig er der de trapper, der hverken har sving eller knæk – det er de såkaldte ligeløbstrapper.

Hos din entreprenør har vi bygget og restaureret alle tre trappetyper, så vi kan også hjælpe dig med din. I første omgang kommer vi forbi for at se på forholdene og få en fornemmelse af, hvilken pris, vi kan udføre opgaven for.

Din entreprenør renoverer din trappe til en god pris

Når du skal i gang med projektet omkring din trappe, vil vi naturligvis gerne lave opgaven. Alligevel foreslår vi, at du indhenter tilbud og pris hos to af vores kolleger.

Så er du nemlig helt sikker på, at du får en trappe til en god pris.

Hvad siger reglerne om en ny trappe?

Hvis du skal have sat en ny trappe op er der i følge bygningsreglementet nogle retningslinjer, som det er godt at skele til. Din entrepenør kender disse regler, og det er derfor ikke noget, du skal bekymre dig om – det er således en del af den pris, du betaler for arbejdet.

Som udgangspunkt skal der være god plads til at kunne komme rundt om din trappe. Det gælder både når du skal op på trappen nedefra, men så sandelige også, når du er kommet op og skal væk fra trappen. Som hovedregel skal trappen være mindst en meter bred og den frie højde over trappen minimum 2 meter – dette netop for at sikre, at du kan komme fra trappen igen.

En ny trappe for enhver pris?

Hvis du allerede har en trappe, men blot ønsker at få den renoveret kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Din entreprenør har lavet mange trapperenoveringer – du kan se eksempler på disse opgaver i vores galleri her på siden. Det er typisk til en lidt lavere pris at få renoveret sin trappe, men resultatet bliver også med garanti imponerende flot og på højde med en ny trappe.

Ved renoveringer vil din entreprenør også lade reglerne være vejledende for projektet, således vil vi måske justere trinene, så de får en mere behagelig højder, man nemmere færdes på.

Læs her om tømrerarbejde og vores arbejdsområder.