Trin mellem forskudte planer

Har du en bolig i forskudte plan, kan du med fordel udnytte de få trin funktionelt og skabe et socialt samlingspunkt med plads til leg og aktiviteter for hele familien.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Trin mellem forskudte planer

Boliger, der er bygget på skrånende grund har ofte forskudte planer med gulve i forskellige niveauer.
Ofte er der 3-5 trin mellem de forskellige gulvniveauer, og det kan du udnytte til at skabe en alternativ indretning, hvor netop trinene kan være boligens samlingspunkt med muligheder for utraditionelle siddepladser på trinene og rum til bevægelse og leg.

Tag et par trin op…

Har du trin i boligen kan med en gedigen og gennemtænkt trinløsning få den smukkeste trappe, der er med til at sætte et unikt særpræg på din bolig.
Du kan vælge mange forskellige træsorter til trinene og hvis du har modet til at eksperimentere med indretningen, kan trinene forvandles til en funktionel og æstetisk nydelse, der samler ungerne og resten af familien – hvorfor ikke omdanne en praktisk foranstaltning til komfortable siddepladser med hynder eller puder, der giver trinene flere anvendelsesmuligheder.

…eller et par trin ned

Står du og skal renovere de trin, der i forvejen er i din bolig, anbefaler vi, at du overvejer hvordan du kan få andet og mere ud af trappetrinene.
Trin i boligen kan med det rette valg af materialer og et veludført håndværk blive en del af udsmykningen i boligen. Massive træsorter i lyse eller mørke nuancer er et godt sted at starte og her skal du vælge en træsort, der matcher indretningen og gulvet.

Når du skal renovere bolig i forskudte planer

Er det altid en god ide at kontakte Egerbyg.
Du er altid velkommen til at ringe til os for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt. Herefter er det en stor hjælp, hvis du sender os en mail med billeder af den opgave, du ønsker at få udført – lav gerne en skitse med mål og en beskrivelse af arbejdet. På den måde kan vi hurtigt give dig et tilbud.

Læs her om tømrerarbejde og vores arbejdsområder.