Trykimpræneret træ til din carport

Vælger du trykimprægneret træ til din carport?

Når du skal i gang med at bygge din carport, er det en god ide at have en rådgiver med på sidelinjen. Din tømrer har gennem tiden bygget mange carporte og vil være det oplagte valg

Med trykimprægneret træ får du et mere holdbart materiale til en rimelig pris. Holdbarheden kan være til din fordel, når du skal bruge det til en carport, hvor stolperne har kontakt med jorden. Har du brug for en tømrer, der kan være behjælpelig og give dig vejleding omkring byggeprojektet kan du med fordel vælge tømrerfirmaet Egerbyg, som siden 2007 har drevet tømrervirksomhed i Hvidovre.

Vi har i den tid bygget en del carporte af både ædeltræ og trykimprægneret træ, så vi kender både til fordele og ulemper.

Vælg dansk trykimprægneret træ til din carport

Siden vi startede tømrerfirmaet Egerbyg har vi været ledende indenfor bæredygtigt byggeri. Det betyder, at vi i vores valg af materialer, går efter bæredygtig udvinding af råstoffer, en miljøvenlig forarbejdning og så kort en transport som muligt.

Derfor anbefaler vi, at du bruger dansk produceret trykimprægneret træ til byggeriet af din carport. Du kommer muligvis til at betale en lidt højere pris, men den pris er alle pengene værd.

Byg din carport i samråd med din tømrer

Når du går og overvejer at bygge en carport er der nogle krav fra myndighederne, som din tømrer kan vejlede dig omkring. Det gælder bl.a. forhold omkring bebyggelsesgraden af din grund og regulativerne om, hvor tæt på skellet, det er tilladt at opføre en carport.

Vi kan i øvrigt også være behjælpelige med at finde inspiration til, hvordan den kan udformes og konstrueres i trykimprægneret træ, så den bliver en naturlig del af dit hjem. Du er velkommen til at tage kontakt til tømrerfirmaet Egerbyg, hvis du har brug for at drøfte byggeri, pris eller brug for at blive klogere på vedligeholdelsen af det trykimprægnerede træ.

En carport til en fair pris

Vi har mange carporte på samvittigheden – både dem i ædeltræ og dem i trykimprægneret træ. Fælles for byggeprojekterne har været en række kunder, der har været så tilfredse med arbejdets kvalitet og pris, at de vender tilbage, når de har brug for en tømrer til at klare nye opgaver for dem.

Det er vi naturligvis meget stolte over, men vi gør os også umage for at levere det ypperste håndværk og den bedste service indenfor tømrerfaget for kun med tilfredse kunder og glade medarbejdere kan man få være tilfreds med sin forretning.

Læs mere om carporte i ædeltræ her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag