Har du brug for ekstra kvalitets plads?

Ønsker du at bruge os til en udestue, udfører vi kun opgaven, såfremt du allerede har en arkitekt tilknyttet projektet.
Arkitekten (og dig) skal have tegninger og beskrivelser klar, ligesom du skal have styr på byggetilladelsen, de geologiske undersøgelser og øvrige godkendelser på plads – alt sammen opgaver, som arkitekt eller rådgiver hjælper dig med.

En udestue forlænger sommeren

Det er dejligt med en udestue, der kan gøre sensommeraftenerne længere. Overvejer du at bygge en udestue, så få fat i din entreprenør, der er ekspert i udestuer til en pris, du forstår.

Der er mange gode grunde til at bygge en udestue. De fleste ønsker at få lidt mere ud af sommeren, når den går på hæld, ligesom mange ønsker at forkorte vinteren og byde foråret velkomment lidt tidligere.

Du får med andre ord et rum, der kan tage den værste kulde samtidig med at du kan nyde masser af frisk luft og lys i din udestue. Udestuer kan bygges op af en entreprenør fra bunden, eller de kan købes som halvfærdige moduler, som din entreprenør kan hjælpe dig med at få monteret og sat korrekt op.

Og gør vinteren kortere

Du har sikkert din helt egen grund til at få bygget en udestue og med din entreprenør ved hånden, er du sikker på, at du har kompetente og kvalificerede kræfter at rådføre dig med, uanset om du har spørgsmål om materialer, kvalitet eller pris.

Vi har lavet mange udestuer i løbet af de seneste år og vores kunder har alle været glade og meget tilfredse med resultatet. Udestuen er for mange af dem blevet et rekreativ sted, hvor de bedre fornemmer årstidernes skiften og måske dyrker lidt eksotiske planter.

Udestuen til netop dit hus og din pris

Det er vigtigt, at du sørger for at vælge en udestue, der passer til husets arkitektur. Som entreprenør anbefaler vi dig at bruge god tid på at finde frem til den helt rigtige. Her kan det være en god ide at tage en arkitekt med i overvejelserne.

Det kan vise sig at være de bedste penge at give ud på projektet, så lad dig ikke skræmme af, at det kan lyde som en høj pris. Ofte skal der ikke mange timer til, før du har nogle gode tegninger, der passer præcis til huset.

På den måde sikrer du at din entreprenør har nogle ordentlige tegninger at regne tilbud samt arbejde ud fra.

Lad din entreprenør bygge din udestue

Vi har bygget mange udestuer og de er alle blevet meget vel modtaget af kunder, som har stor fornøjelse af at kunne slappe af i rolige omgivelser med kig til haven eller endog havet.

Går du og har en ide til en udestue, så kig forbi entreprisevirksomheden Egerbyg, så kan vi tage en dialog omkring pris og muligheder.

Læs her om entreprisearbejde og vores arbejdsområder.

Nyd gavn
af vores erfaring