Udhæng

Skal din tømrer tage hånd om dit udhæng?

Hvis din bolig er et parcelhus, der er opført omkring 1970 hører du måske til en af dem, der har problemer med opfugtede udhæng som følge af ikke-fungerende tagrender

Bor du i et hus med skjulte tagrender, så er det en sandsynlighed for, at husets udhæng er i fare for at blive fugtskadet. Der skyldes at man ikke på samme måde kan se, hvis der er problemer med tagrenderne, eftersom de er skjulte. Hvis du har mistanke om, at der er problemer med boligens udhæng på grund af dine tagrender, så kontakt din tømrer for et tjek til en fast pris.

Det tager ikke lang tid for os at lokalisere hvorfra problemerne stammer og så er det bare med at få forbedret tagrender og udhæng inden, skaderne bliver af en alvorlig karakter – og til en langt højere pris at udbedre

Boligens udhæng og skjulte tagrender

Det er som hovedregel er grunden til, at du får problemer med dine udhæng er, at dine tagrender ikke kan ses og du kan dermed heller ikke umiddelbart konstatere, om de er tilstoppede eller fyldt med huller. Er det tilfældet bliver regnvand og sne ikke ledt væk fra murværket og udhænget på en hensigtsmæssig måde og så sker der det, som vi ofte ser hos din tømrer, at udhængene bliver fugtige af regnvand og med tiden simpelthen rådner.

I slemme tilfælde har rådskaderne spredt sig til spær og din tømrer har i flere tilfælde udført opgaver, hvor dele af spærene skulle fjernes. Det er en omstændelig affære, der kan løbe op i en forholdsvis høj pris.

Din tømrer får styr på dine udhæng til en fin pris

Vi har i flere tilfælde hjulpet vores kunder med at skifte brædder eller på anden måde renovere husets udhæng. Udhænget er med til at sikre at regn ikke slår ind mod muren og dermed er udhænget faktisk en vigtig del at din boligs klimaskærm.

Som nævnt skal du typisk være opmærksom, hvis du har skjulte tagrender og en løsning på problemerne kan være at fjerne tagrenderne og sætte traditionelle synlige tagrender op i stedet. Dette arbejde kan din tømrer udføre og vi giver dig gerne et attraktiv tilbud med en fin pris på opgaven.

Vedligeholdelse af udhæng? – spørg din tømrer

Udhængene på din bolig er noget af det vigtigste at vedligeholde, eftersom de er meget udsatte for vind og vejr. Din tømrer udfører gerne et årligt tjek for at se, om der er opstået skader eller andre problemer.
Kontakt os for en pris og en aftale.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag