Væggenes placering i boligen

Ændringer i familiestrukturen medfører nye behov i din boligindretning.
Har du brug for en ny rumfordeling betyder det måske, at en væg skal rives ned eller en ny bygges op.
Skal der rives en mur ned, forbereder vi arbejdet og sætter os ind i boligens konstruktioner, så skader på materiale og personer forebygges.

Nyd gavn
af vores erfaring

Nye vægge til ændrede behov – få fat i en entreprenør

Det er sjældent, at vi livet i gennem har de samme behov for indretning. Nye familieforhold kan betyde ændrede behov for indretning. Her kan din entreprenørhjælpe med et par ekstra vægge.

Det er ikke altid nemt at få tingene til at gå op i en højere enhed, når familien skal indrette sig. Der er sikkert mange forskellige ønsker blandt familiens medlemmer, og disse ønsker ændrer sig også gennem årene. I stedet for at flytte, kan din entreprenør hurtigt og effektivt bygge et par vægge hist og her, til en pris du kan forstå. På den måde, kan vi være med til at skabe en mere hensigtsmæssig indretning, der tilgodeser familiens nye behov for ekstra rum eller større værelser.

Arbejdet kan gerne blive noget rodet. Derfor benytter vi, når det giver mening, gerne støvvægge.

Din entreprenør og en væg klarer dine pladsproblemer

Det er forbundet med omkostninger at sælge og købe hus. Omkostninger, som du kan udføre mange ombygninger for og som faktisk giver din bolig større værdi, hvis du på et tidspunkt kommer ud i et salg alligevel.
Så hvis du har brug for at få ændret grundplanen i din bolig, er der mange gode grunde til at kontakte en entreprenør i stedet for en mægler. Det er i hvert fald i langt de fleste tilfælde til en lavere pris. Desuden er der jo ingen grund til at rive teltpælene op, hvis det alligevel kun er små justeringer, der skal til for at gøre indretningen optimal til jeres familie.

En væg kan sikre freden på børneværelset

Som entreprenør oplever vi de helt klassiske pladsproblemer, der følger med, når børnene vokser sig større og ud af det fælles børneværelse. I disse situationer har freden en pris, der ofte kan betales ved at opdele det store fælles værelse i to ved hjælp af en simpel væg. Det kan også være, at du bliver træt af at have en arbejdsplads i stuen og gerne vil have en væg sat op, så du kan udføre dit arbejde i roligere omgivelser. En ny væg kan laves i gips, men ønsker du ekstra lydisolering, er dette bestemt også en mulighed også.

Hvad er næste skridt mod en ny væg?

At kontakte en entreprenør! Vi hos Egerbyg, er kendt for vores imødekommende og kompetente medarbejdere, der altid er velinformerede og forberedte, så de kan svare på dine spørgsmål.
Du får hurtigt svar, en god pris og godt håndværk med dette valg, så tag fat i telefonen og giv os et ring.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører via det blå link.