Vedligeholdelsesplan

Få styr på vedligeholdelsen med en plan

Er der styr på vedligeholdelsesplanerne i din ejendom?

Hos Egerbyg har vi gennem tiden mødt flere andels- eller ejerforeninger, der er blevet overraskede over store, pludselige udgifter til renovering eller udskiftning af centrale bygningsdele. For at undgå denne type overraskelser anbefaler vi enhver ejer- eller andelsforening at få tilknyttet en rådgiver, der kan hjælpe jer med at få udarbejdet en fyldestgørende vedligeholdelsesplan. Dermed får I det rette overblik over udgifterne til den fremtidige vedligeholdelse af ejendommen.

På den måde kan I budgettere med de større investeringer og afgøre, om I vil spare op eller optage lån til store renoveringsprojekter som for eksempel et nyt tag, nye vinduer eller udskiftning af tekniske installationer.

Egerbyg udfører ikke selv vedligeholdelsesplaner, men vi henviser gerne til vores dygtige samarbejdspartnere.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag