Velfac vinduer for de kræsne…

Enkle, elegante og energibesparende.
Det er vinduer fra Velfac.
Som certificeret partner er Egerbyg dit sikre valg, når du vil have garanti for at opmåling, montering og service er i top.

Nyd gavn
af vores erfaring

Lad os introducere dig for Velfac

Velfac er kræs for kendere og noget af det bedste på markedet. Du får vinduer i nordisk stil og højeste kvalitet.

Velfac har et bredt sortiment med utallige farver, materialer og glas med diverse højteknologiske features, så du altid kan finde et Velfac til din bolig.

Se evt. mere på www.velfac.dk og find ud af, hvor du kan tage hen for at se dine vinduer, inden du beslutter dig endeligt.

Læs også vores Køreplan for nye vinduer/døre her

Tag Egerbyg med på sidelinjen, så du finder frem til den rigtige kombination blandt de mange valgmuligheder.

Med Velfac investerer du i fremtiden.

En investering i nye vinduer er en investering i fremtiden. Det betyder, at du på den lange bane vil opnå store besparelser på dit varmebudget.

Samtidig får du en større frihed i din indretning. Det trækker ikke længere ind fra vinduerne, så du kan møblere som du vil, uden at tage hensyn til kuldetræk.

I det store billede er Velfac vinduet også en investering i et produkt, der er bæredygtigt, og som dermed er med til at sikre en fremtid for dig og din familie i årene fremover. Vi synes, det er en rar og tryg tanke, der bidrager til mere boligglæde.

Vinduer giver huset karakter

Vinduerne er med til at give din bolig et unikt udtryk. Derfor er det vigtigt, at du vælger en type, der passer til husets stil.

Til murermestervillaen, patriciervillaen eller den gamle etageejendom anbefaler vi, at du leder efter det klassiske vindue med sprosser. Det er den type vinduer disse ejendomme er ”født” med og derfor er hele arkitekturen afstemt herefter.

Med Velfac får du det klassiske vindue med moderne teknologier og energisparende tiltag, så selvom det er vinduer i den gamle stil, er der moderne produktudvikling i hver eneste cm2.

Stramt og enkelt – scandinavian style til moderne byggeri

Har du en bolig i mere moderne stil, er det de stramme enkle linjer, der passer bedst. Med de designmæssige sværvægtere fra Velfac kombineres robusthed og holdbarhed med svævende elegance, der understreger det nordiske islæt og hylder enkelheden.

Hør mere hos Egerbyg. Som certificeret Velfac partner er vi det bedste sted at starte. Var det dette du ledte efter? Ellers kan du kigge tilbage på Nye vinduer.