Velux

Velux – få hjælp til at vælge af din tømrer

Der er ingen tvivl om, at boligindretningen for tiden er inspireret af den nordiske lyse sommernat, og her er Velux vinduer et populært valg, da de lyser op i ethvert rum.

Uanset hvilken tagkonstruktion og tagbelægning du har i din bolig, kan du altid få lukket mere luft og lys ind i et mørkt rum ved hjælp af tagvinduer. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller, men Velux er et populært valg, der lever op til den gode kvalitet de fleste forbinder med dette brand.

Alligevel er der en række overvejelser, du bør gøre dig inden du springer ud i et vinduesprojekt. På dette område kan dintømrer hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning for dig, din bolig og den pris, du har stående på budgettet.

Velux og din tømrer – et godt match

Hos din tømrer råder vi altid vores kunder til at få eftermonteret Velux vinduer, hvis de alligevel er i gang med et byggeprojekt. På den måde kan de nøjes med at have håndværkere i en omgang, og det gør det muligt at udføre arbejdet til en lavere pris – ikke mindst. Det er altså hensigtsmæssigt at tænke ovenlys-elementet ind i dit næste byggeprojekt – fx indlemmelse af tagetagen til beboelse, udskiftning af taget eller ved en tilbygning.

Som udgangspunkt kan du få Velux til skråtage og flade tage. Har dit hus fladt tag foreligger muligheden for en lysskakt med et ovenlysvindue.

Det præfabrikerede Velux vindue til enfamiliehuse

Du kan vælge mellem det præfabrikerede Velux vindue eller vinduer fremstillet på særlige mål til særlige behov. Din tømrer anbefaler i langt de flest tilfælde – og hvor det er muligt – den standardiserede udgave, som ligger i helt faste mål. På den måde får du en god kvalitet til en pris, der er til at betale for dig om privatperson. De specialfremstillede vinduer er ofte mere aktuelle ved større byggerier, hvor der skal bruges et større antal.

Velux vinduer er som oftest udformet med en vippekonstruktion, der sikrer at du nemt kan vippe vinduet og dreje det næsten hele vejen rundt, når du skal pudse ruden.

Din tømrer hjælper med størrelsen af dit Velux vindue

Hvor stort eller småt dit Velux vindue skal være afhænger først og fremmest af afstanden mellem spærene og selvfølgelig husets arkitektur og stil, så du tilpasser dine ønsker til det. Hvis du har brug for en professionel rådgivning omkring dit Velux valg, så er din tømrer parat til en dialog.

Læs mere om døre og vinduer her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag