Lad naturen komme tættere med Velux lysninger

Din tømrer har gennem en række kurser kvalificeret sig til titlen som Velux dagslys-rådgiver.
Er du fristet af tanken om at komme tættere på det grønne udenfor, så tag en snak med Egerbygs dagslys rådgiver allerede i dag.
Vi kan være i gang allerede om et par dage.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Velux lysning? – et job for din tømrer

Vi er specialister i produkterne fra Velux og tilbyder dig ekstra kvalificeret rådgivning, der hjælper dig med at få realiseret renoveringen af din drømmebolig.

Mange vælger i den forbindelse at etablere ovenlysvinduer og med lysningspanelerne skaber vi nemt en elegant og enkel overgang mellem ovenlysvinduet og klassiske vægge.

Fra ovenlys til tagterrasse

Er du i gang med at renovere og skabe mere luft og lys til din bolig, er det måske værd at overveje de mange muligheder, og om du eventuelt skal tage skridtet fuldt ud og etablere en tagterrasse i stedet for at ”nøjes” med et ovenlysvindue.

Tagterrassen kan etableres uden det koster på gulvarealet på overetagen eller i taglejligheden.

Tagterrassen udgøres af et sæt øvre vinduer, der svarer til det tophængte ovenlysvindue kombineret med et sæt nedre vinduer, der åbnes mod højre eller venstre.

Inviter naturen indenfor med ovenlys

Har du ikke modet på tagterrassen, kan du nøjes med en tagaltan fra Velux. Princippet med det øvre og nedre vinduessæt er det samme ved begge løsninger, men tagaltanen er noget mindre.

Fælles for disse typer af ovenlysvindue og tagaltan/terrasse i en og samme løsning kan du maksimere udsynet og lysindfaldet markant – ja faktisk kan man sige, at du kan invitere naturen indenfor i din stue.

Er du blevet fristet af tanken om at komme tættere på det grønne udenfor, så tag en snak med Egerbygs dagslys rådgiver allerede i dag. Så kan vi være i gang om et par dage.

Din tømrer klarer også andre håndværksopgaver

Når du bliver ”belejret” af en hel hær af håndværkere, kan du lige så godt gøre det så nemt og bekvemt som muligt. Derfor kan du med fordel vælge at lade din tømrer hos Egerbyg står for opgaven.

Siden vi startede i 2007 har vi nemlig opbygget et netværk af kompetente håndværker indenfor alle faggrupper.

Alle er de parate til at levere kvalificerede ydelser til dig, uden du behøver at have besvær med koordinering og kontakt til flere håndværkere – den klarer vi nemlig for dig.
Lyder det nemt? Så udfyld formularen og kom i gang med at skabe din drømmebolig sammen med Egerbyg.