Få mere liv i parcelhuset med ovenlys

Er du den heldige ejer af en ældre villa, kan ovenlysvinduer være den perfekte løsning til dig, der gerne vil og have kig til himlen og mere dagslys – alt sammen for at forbedre indeklimaet og skabe mere lys og luft til familiens daglige aktiviteter.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Renovering med din tømrer og Velux

Tidens boligindretning går mod større vinduespartier.

Er du den heldige ejer af en ældre villa, kan ovenlysvinduer være den perfekte løsning til dig, der gerne vil renovere og skabe mere kig til himlen og mere dagslys – alt sammen for at forbedre indeklimaet og skabe mere lys og luft til familiens daglige aktiviteter.

Vil du vide mere om dine muligheder, så tag fat i Egerbyg. Vi er Velux dagslys-rådgivere og er særligt uddannede indenfor metoder, teknologier og forskellige produkter fra Velux.

Få mere liv i parcelhuset med ovenlys

Mange af parcelhusene fra 1960’erne og 70’erne får i disse år nye ejere. Nye ejere, der er interesserede i at føre den til tider mørke og lidt klemte arkitektur frem mod en lysere og mere nordisk boligindretning.

Her er det højt til loftet og større vinduespartier, der præger stilen og det kan selvfølgelig være lidt vanskeligt at få højde på en eksisterende bolig. Imidlertid kan du sammen med din tømrer få en række gode ideer til, hvordan du skaber får større lysindfald og dermed skaber en fornemmelse af mere rummelighed – også i det flade parcelhus.

Loft til kip og nye ovenlysvinduer

En af mulighederne for at udvide lofthøjden er simpelthen at åbne loftet og få loft helt til kip. På denne måde skaber du meget mere rum alene fordi loftshøjden øges. Går du med disse tanker vil din tømrer anbefale dig, at du kombinerer byggeriet med nye Velux vinduer – jo flere jo bedre.

Hvorfor ikke give dig selv muligheden for at kigge op på stjernerne, lukke himlen ind i stuen og i det hele taget komme tættere på naturen.
Mulighederne er mange og som dagslys-rådgivere, giver vi dig tips og tricks, du bliver glad for at tage stilling til. Alt efter vinklen på dit vindue, er det i dette heensende også interessant at kigge på sålbænke (er det helt vandret, er dette naturligvis ikke specielt interessant).

Dit hus bliver mere værd med kig til stjernerne

Afhængigt af hvor højt du vælger at få til loftet, er der et Velux produkt, der passer til din bolig.

Hvis du kan nå at betjene vinduet kunne løsningen være vippevinduet, hvor du kan udnytte pladsen til f.eks. møbler. Sidder vinduet højere oppe kan du vælge elektrisk betjening, der er enten el – eller soldrevet.

Mulighederne er der, du skal bare vælge og Egerbyg leder dig på rette vej.