Velux ovenlys – din nye virkelighed?

Drømmen om mere lys og luft med Velux ovenlysvinduer kan også blive til virkelighed for dig.
Velux råder over et bredt sortiment med løsninger til enhver tagkonstruktion og tagmaterialer – flade og skrå tage samt belægninger som betonteglsten, skifer og traditionelle tegl.
Egerbyg er som dagslysrådgiver særligt uddannet til at indbygge kvalitetsprodukterne fra Velux korrekt.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Velux kvalitet har krav på en kvalificeret tømrer

Oplever du utætheder omkring dine ovenlysvinduer?

Som regel skyldes det, at monteringen ikke er udført korrekt. Egerbyg hører til blandt de bedste, når der skal udbedres skader på Velux produkterne.

Skader, der skyldes, at produkterne ikke er monteret efter retningslinjerne fra Velux.

Betontegl og ovenlys fra Velux

Egerbyg hjalp for nylig en kunde, som havde problemer med utætte Velux ovenlysvinduer. Desværre viste det sig, at fejlen skyldtes monteringen.

Der var ikke taget højde for, at taget var lagt med betontegl og derfor skal monterings-proceduren tilpasses netop denne type belægning.

Da betontegl er limede blev det en omstændelig affære at få udbedret skaderne, da stenene måtte opvarmes og nænsomt skilles ad, så vinduerne efterfølgende kunne monteres korrekt.

Trods forholdsregler og særligt uddannede medarbejdere på opgaven gik flere sten tabt og det blev en bekostelig udbedring.

Renovering eller udskiftning?

Ovenlysvinduet fra Velux har sin helt egen plads blandt de mange forskellige vinduer på markedet.

Det betyder, at du kan have dine ovenlysvinduer i rigtig mange år. På et tidspunkt bliver det imidlertid nødvendigt at renovere eller udskifte vinduet.

Velux er pionerer på mange områder og nye produkter kommer derfor hele tiden til.

Er du i tvivl om, hvorvidt dine vinduer skal renoveres eller helt udskiftes, så tag en snak med specialisterne fra Egerbyg.

Egerbyg straksrådgivning – når din tid er vigtig

Har du problemer med et ovenlysvindue, kan du benytte vores straksrådgivning. Du tager blot nogle vellignende fotos og sender en detaljeret beskrivelse af problemerne til os.

Vores dygtige byggeledere har stor erfaring i at bedømme opgavens omfang og pris ud fra tilsendte materiale og er vi det mindste i tvivl, kontakter vi dig selvfølgelig.

Inden der er gået en dag, får du et overslag på opgaven, så behøver du ikke spilde tiden.