Egerbyg er ekspert i Velux produkter

  • Som certificeret dagslys rådgiver har vi gennemgået særlige uddannelsesmoduler, der giver os ekstra viden omkring de muligheder, der ligger i produkterne fra Velux.
  • Egerbyg er specialister i nye Velux-løsninger og udfører som eneste entreprisevirksomhed på Sjælland reklamationer –
    fx fejlmonterede vinduer eller andre udbedringer, der kræver særlig indsigt, stor viden og masser af erfaring med produkterne fra Velux

Nyd gavn
af vores erfaring

Hvis du ønsker ekspertvejledning om Velux produkter…

– er Egerbyg det oplagte valg.

Som certificeret dagslys rådgiver har vi gennemgået særlige uddannelsesmoduler, der giver os ekstra viden om de muligheder, der ligger i produkterne fra Velux.

Dermed kan du være sikker på, at du får eksperterne i tale og dermed de bedste forudsætninger, når du vælger ovenlysløsninger.

Kontakt din entreprenør nu – så vender vi tilbage til dig senest i morgen.

Få mest ud af ovenlys med dagslysrådgivning

I takt med, at din bolig bliver mere velisoleret og tæt, får du også et større behov for effektiv udluftning. I virkeligheden er det ikke så meget der skal til. 2-4 daglige udluftninger er nok til at sikre en tilstrækkelig udskiftning af luft.

Med ovenlysvinduer har du en perfekt udluftningsmetode og kan tilføre masser af frisk luft udefra gennem disse.

Går du og overvejer at få skiftet dine eksisterende ovenlysvinduer, kan du med fordel tage din entreprenør fra Egerbyg med på råd. Vi deler gerne ud af vores viden om Velux produkterne og har derudover mange års erfaring som kvalitetsentreprenør.

Et godt indeklima er lig med trivsel og velvære

Al trivsel og velvære forudsætter, at du befinder dig godt i din bolig. En forudsætning for dette, er et godt indeklima. Du har måske hørt om indeklimaet i mange andre sammenhænge, men hvad definerer egentlig indeklimaet – og hvad forstås ved et godt et af slagsen?

Hvis du har brug for rådgivning omkring, hvordan du optimerer dit indeklima, er Egerbyg et godt sted at starte. Vores uddannelse som dagslysrådgiver er netop med til at sikre dig klar besked om lys, luft og ventilation.

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale entreprenør – Du skal blot sende os en mail, eller give os et kald. Så vender vi straks tilbage!

Din entreprenør hjælper indeklimaet på vej hos dig

Hvor meget af vores tid tror du, vi tilbringer indendørs?
Svaret er op i mod 90%. Det er et højt tal, og det stiller krav til et godt indeklima.

Ved et godt indeklima forstås naturlig og effektiv ventilation og optimale lysforhold. I den sammenhæng er ovenlysvinduet den ideelle løsning – særligt for dig, der bor i en ældre bolig, hvor der ikke er etableret mekanisk ventilation.

Dette skyldes, at højtplacerede – så tæt på husets kip som muligt – kan ventilere huset yderst hurtigt og med minimalt varmetab til følge. Særligt, hvis både ovenlysvinduer og facadevinduer lukkes op samtidigt opnås stor effekt, da der automatisk vil være en skorstenseffekt til stor gavn for indeklimaet.