Renovering med kvalitet fra Velux

Står du overfor en renovering af din bolig og ønsker du mere lys og luft i boligen, så er der med Velux produkterne mange muligheder for enkle løsninger i høj kvalitet. Løsninger, du måske ikke tænker over eller forbinder med vinduer i første omgang.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Velux vinduer til nyt byggeri

I løbet af de sidste år er husene med de flade tage blevet mere populære som nybyg, men også mange ældre fladtagede ejendomme bliver renoveret.

Står du overfor en renovering af din bolig og ønsker du mere lys og luft i boligen, så er der med Velux produkterne gode muligheder, du måske ikke tænker over i første omgang.

Din entreprenør kan som dagslys-rådgiver give dig masser af inspiration om løsninger med ovenlys til flade tage.

Funkisvillaen er tilbage

Funkis stilen er i disse år en stor inspirationskilde for arkitekter og bygherrer, der udvikler nye projekter.

Den minimalistiske og enkle æstetik, der er karakteristisk for denne stil, giver nogle andre muligheder for dig, der vil tilføre mere lys og liv til boligdrømmen.

Den elegante nordiske boligindretning byder på mere lys og dette passer perfekt med tidens fokus på indeklima. Med flere vinduer får du mere lys og bedre ventilationsmuligheder.

Lystunneller giver lys i midten af boligen

Er din bolig præget af forholdsvis mørke gang- eller trappearealer kan løsningen være en lystunnel. Det samme gør sig gældende i badeværelser, som i hvert fald tidligere traditionelt har ligget inde midt i boligen.

Med lystunnellerne fra Velux kan din entreprenør hjælpe dig til frit udsyn til himlen – også selvom adgangen fra tag til loft ikke er lige og uhindret. I sådan en situation kan lystunnellen nemlig installeres med et fleksibelt rør. Den mere normale lystunnel med fast rør anvendes ved den traditionelle montering.

I samarbejde med din entreprenør kan du finde frem til den perfekte lystunnel til netop din bolig.

Lyskupler – mere lys med et snuptag

Når du ønsker dig mere lys men ikke nødvendigvis har et behov for ventilation, kan løsningen være en fast ovenlyskuppel, der ikke kan åbnes. Din entreprenør har installeret mange kupler i bygninger, der anvendes til forskellige former for letindustri, men også i boliger, hvor der ikke er et decideret behov for udluftning gennem kuplen.

Ellers er brandventilation et krav ved etagebyggeri eller i lagerbygninger i forbindelse med industri. Få mere at vide om lyskupler af Egerbyg – din daglys-rådgiver.

For at vende tilbage til oversigten over de mange mulige løsninger, så kan du blot klikke her.