Velux tagvindue

I dag findes mange forskellige tagvinduer og med løsningerne fra Velux vælger du blandt de bedste materialer og de mest innovative tagvinduer på markedet.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Hvad er et tagvindue?

Tagvinduer er vinduer, der er placeret i tagets konstruktion. Tagvinduer findes både på tage med hældning og tage, der er helt flade.
I disse år oplever vi, at mange af de parcelhuse, der blev bygget i 60’erne og 70’erne får nye ejere og dermed bliver centrum for en gennemgribende renovering, der skal gøre parcelhuset tidssvarende og moderne at bo i. I forbindelse med en sådan renovering, vil det være hensigtsmæssigt at skifte tagvinduet til en mere energirigtig model fra Velux.

Tagvinduer fra Velux til flade tage

Er taget renoveret siden for nylig, vil der sandsynliges være etableret en hældning, så det er nemmere for beboerne at holde gener med fugt og råd fra døren.

Ønsker du at udskifte tagvinduet på et fladt tag med en mere klimavenlig løsning, er der mange muligheder fra den danske vindues fabrikant Velux, der er kendt for deres gennemarbejdede løsninger samt høje kvalitetsniveau.

Tagvinduer fra Velux til skrå tage

Er du på udkig efter et tagvindue, der passer til en skrå taghældning, er svaret også Velux. Her finder du virkelig mange forskellige muligheder og ønsker du mere end blot et tagvindue, kan du hos Velux faktisk vælge imellem deres vinduestyper, som med deres funktionelle egenskaber kan forvandle et simpelt tagvindue til en lille altan.

Tagvinduer? – spørg en Velux dagslysrådgiver

Egerbyg har gennem årene udbygget samarbejdet med Velux. Vi har gennemgået en lang række kurser, så vi i dag hører til blandt de tømrervirksomheder, der anses for at være specialister i produkterne og den korrekte montering af disse.

Det betyder, at vi samarbejder med Velux direkte og indgår i en række af deres innovationsprojekter omkring moderne og klimavenligt byggeri, der er bæredygtigt.