Hører du til dem, der ikke kan få nok lys, luft og nordisk elegance?

Kombinationen af et eller flere ovenlysvinduer giver virkelig dagslys for alle pengene.
Du kan kombinere såvel de tophængte, som vippevinduerne og få et ekstra godt udsyn til himlen.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

1, 2, 3 eller måske 4 Velux vinduer

Hører du til dem, der ikke kan få nok lys, luft og nordisk elegance?

Med de eksklusive ovenlysvinduer fra Velux er det muligt at lukke din bolig op mod himlen og lade lyset indtage rummet og skabe et indbydende og behageligt miljø.

Du behøver ikke nøjes med et enkelt vindue, da det er muligt at kombinere flere vinduer i både en horisontal, vertikal og dannebrogsformation.

Tag din entreprenør med på råd, når du vil lukke himlen ind i din hverdag.

Tophængt, vip eller fjernbetjent – Velux med et væld af muligheder

Kombinationen af et eller flere ovenlysvinduer giver virkelig dagslys for alle pengene. Du kan kombinere såvel de tophængte, som vippevinduerne og få et ekstra godt udsyn til himlen. Vippevinduet betjenes med en diskret og praktisk gribeliste i toppen af vinduet.

Med en unik teknologi, der tillader effektiv ventilation selv med lukket vindue, er det løsningen til dig, der vil udnytte pladsen under vinduet til fx møbler.

Det tophængte vindue giver dig totalt frit udsyn og ekstra loftshøjde, og du kan også i denne model ventilere rummet effektivt og samtidigt filtrere insekter og støv fra.

Underelementer giver dig dagslys helt ned til gulvhøjde

Hos flere af vores kunder har vi monteret ovenlysvinduer med særlige underelementer, som giver dig mulighed for at lukke daglyset ind i gulvhøjde. Du kan vælge underelementet som et skråt element eller som et mere ordinært facadevindue – dog kan ingen af disse løsninger åbnes.

Denne form for ekstraordinært meget dagslys er muligt i de tilfælde, hvor tagets hældning når helt ned til gulvet. Det er primært på overetager, at vi har etableret denne løsning og et helt unikt lysindfald er resultatet.

I alle kombinationer kan du vælge at få elektrisk betjening.

Egerbyg er Velux daglys-rådgiver

Ligegyldigt hvilke kombinationer du vælger, har du mulighed for solafskærmning i form af forskellige gardiner, skodder og markiser.

Som certificeret dagslys-rådgiver er vi hos Egerbyg udvalgt til at være specialister i produktporteføljen fra Velux og specialister i det håndværksmæssige omkring montering og rådgivning af vindues-løsningerne.

For dig betyder det, at du er i de bedste hænder, når du vil have svar på spørgsmål omkring produkterne.