Få en solcelledrevet løsning fra Velux

Som certificerede Velux rådgivere giver Egerbyg dig muligheden for at fjernbetjene dine ovenlysvinduer med eller uden strøm – du vælger selv og får bedre indeklima med i købet.

 

Nyd gavn
af vores erfaring

Fjernbetjent ovenlys fra Velux

Hvis du har højt op til dine ovenlysvinduer, som du derfor sjældent bruger, kan du med solcelledrevne løsninger nu få det fulde udbytte.
Med fjernbetjeningen kan du lukke, åbne, rulle ned eller op akkurat som det passer ind i dit program – du kan endda programmere betjeningen, så vinduerne kan justeres præcis som du ønsker det – også når du ikke er hjemme.

Solcelledrevet eller elektrisk ovenlys?

Du har mulighed for at tilslutte dine fjernbetjente ovenlysvinduer til hjemmets elektriske system. Dermed får du en integreret løsning.
En anden mulighed er den solcelledrevne løsning. Her drives funktionerne udelukkende af en integreret solcelle, der automatisk oplader vinduet – det eneste der kræves er, at vinduet udsættes for direkte sollys, så cellen kan oplades.
Den solcelledrevne løsning er nem at installere, da den ikke kræver nogen form for ledninger og så er den naturligvis klimavenlig.

Hvorfor vælge den solcelledrevne løsning?

Fordi det er nemmest! – hvis du altså har et ovenlysvindue, der ligger hensigtsmæssigt i forhold til sollyset.

Når du kan fjernbetjene og programmere ovenlysvinduerne, får du meget større udbytte af dem, der sidder for højt til, at du eller kunne nå dem.
Tænk, hvis du kunne reducere den fugtighed, der kommer i et hjem fra søvn, brus og madlavning med et enkelt tryk på en fjernbetjening?
Det kan du med de foruddefinerede ventilationsprogrammer, og det betyder, at du får en ekstra kilde til luftgennemstrømning og udluftning – faktorer, der øger komforten og indeklimaet hos dig.

Egerbyg er certificeret dagslys-rådgiver

Det betyder, at vi kontinuerligt uddanner og opdaterer vores viden omkring Velux-løsninger og vinduestyper.
Vi er derfor i et løbende samarbejde med udviklingsafdelingen hos Velux og er med til at forbedre de forskellige løsninger og produkter.
Når du vælger Egerbyg får du det bedste match mellem Velux og dig.