Lækker finish med gips i Velux lysninger

Nye ovenlysvinduer er ofte ensbetydende med nye lysninger.
Er det også tilfældet hjemme hos dig, kan du vælge en klassisk gips-løsning, der fremhæver det flotte lysindfald fra ovenlysvinduer.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

Nyd gavn
af vores erfaring

Lysninger i gips til Velux vinduer

Når du skal have nye lysninger til dine ovenlysvinduer, kan du vælge mellem flere forskellige løsninger i forskelige materialer; deriblandt træ, gips eller Velux’s egne lysningspaneler.
Med Egerbyg ved din side kan du få en skræddersyet udgave, som er tilpasset præcis dine behov og din bolig – ønsker du fx at supplere lysningen med en vinduesplade, er du velkommen til at tage en snak med os, så vi kan give dig gode råd og vejledning omkring, hvordan vi finder den optimale løsning til dig.

Lækker finish med lysninger i gips

Et ovenlysvindue er kendetegnet ved det flotte lysindfald, som er med til at øge komforten i dit hjem.
Hvis du er interesseret i en lysning i gips, der er med til at sikre en elegant overgang mellem vindue og væg, kan dine ønsker i langt de fleste tilfælde efterkommes, da gips er et taknemmeligt materiale at arbejde med i mange sammenhænge.

Hvorfor vælge en lysning i gips til Velux?

Lysninger kan laves i mdf-plade, krydsfiner eller i gips, ligesom du kan købe Velux egne lysningspaneler fremstillet i vand-og smudsafvisende kunsstof, der nemt monteres og som giver et flot resultat.

Hører du imidlertid til dem, der gerne vil have lysningen i gips – måske fordi dit loft og dine vægge er i dette materiale, er det lysningskittet fra Velux, der kan anvendes, da denne er velegnet til efterfølgende montering af gips.

Få hjælp til Velux gips-lysning med Egerbyg

Som specialister i produkterne fra Velux, er det en god ide at hive fat i Egerbyg, når du overvejer, hvordan at renovere dine ovenlysvinduer – eller få lavet nogle helt nye.

Du kan bruge kontaktformularen på denne side til at komme i dialog med os. Desuden har du mulighed for at sende os en mail med billeder, beskrivelser og en skitse med mål, så vender vi tilbage til dig med et tilbud på opgaven.