Vi dækker dit område

Med fokus på kompromisløs kvalitet, høj faglighed, reel rådgivning og kundeservice udover det sædvanlige, vil vi kendes som en moderne entreprisevirksomhed.

Egerbyg er din håndværker i Storkøbenhavn

Vi er specialister i dine renoveringsopgaver og udfører alle former for entreprisearbejde i Storkøbenhavn i samarbejde med dig. Ved spændende og større opgaver, arbejder vi på det meste af Sjælland, men ved mindre opgaver anbefaler vi, at du tager kontakt til vores kollegaer i dit lokalområde. På denne måde skaber du arbejde lokalt og kan opnå besparelser på kørselsomkostninger.

Som entreprisevirksomhed har vi medarbejdere indenfor de fleste faggrupper, og vi har kompetente samarbejdspartnere i de resterende faggrupper, hvilket sikrer dig et fyldestgørende arbejde, der er lavet af de bedste håndværkere i branchen.

Egerbygs faggrupper

Selvom Egerbyg startede som en tømrervirksomhed tilbage i 2007, er virksomheden vokset støt siden da. Derfor har Egerbyg også mange faggrupper i virksomheden, og vi kan være behjælpelige med opgaver indenfor de fleste områder.

Vi udfører arbejde inden for følgende områder:

Vi tilbyder hjælp i form af både fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.

Egerbyg – din entreprisevirksomhed i Storkøbenhavn

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag