Google anmeldelser
5.0
Baseret på 20 anmeldelser
Facebook Rating
4.9
Baseret på 10 anmeldelser
Vi søger en VVS'er: Er det dig? | Egerbyg

Egerbyg søger autoriseret VVS’er

Vores VVS-afdeling søger dig med ambitionen og autorisationen i orden

Egerbyg er specialister i total- og hovedentreprise, men vi står og mangler dig, der er autoriseret VVS’er og har lyst til at blive en del af vores team.

Egerbyg er en innovativ håndværksvirksomhed, der brænder for at forny branchen og gøre den mere attraktiv, og vi forventer derfor, at du som vores nye autoriserede VVS’er deler denne vision og ambition, så vores fælles værdier skinner igennem over for kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører. Desuden går vi meget op i CSR.

Vi tilbyder dig vidde rammer og muligheden for at sætte dit fingeraftryk på vores VVS-afdeling. Til gengæld forventer vi, at du som autoriseret VVS’er udviser en faglighed over gennemsnittet og er parat til at yde en sublim service. Og du vil som en del af vores VVS-team arbejde selvstændigt med at booste et vitalt forretningsområde i Egerbyg.

Hvis du vil tage ansvar og være en af de bærende kræfter i vores VVS-afdeling, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.

Jørgen Damkiær

Henvend dig til Jørgen Damkiær, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til jobbet, på [email protected] eller telefon 38717020.

Udfyld formularen

Job - murer
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB