Egerbyg søger autoriseret VVS’er

Egerbyg søger en autoriseret VVS-installatør til opbygning af VVS-afdeling

 

Har du erfaring som selstændig, og ønsker du at drive og udvikle vores VVS-afdeling mod en ejerandel i virksomheden? Så er det dig vi søger. 

Hos Egerbyg udfører vi alle former for VVS-arbejde – fra det helt simple til det mest avancerede. Du vil blive en nøglespiller i Egerbygs VVS-afdeling, hvor du vil præge og vækste vores unge afdeling. Derfor vil du også skabe din egen arbejdsdag, men med Egerbyg i baghånden. Som vores nye medarbejder overlader vi alt det sjove til dig: udførende arbejde, tilbudsgivning og kundekontakt, mens vores bogholderi sørger for alt det ”kedelige”. 

Når det handler om at gøre vores kunder tilfredse med veludført arbejde, går vi altid et ekstra skridt. Derfor forventer vi også, at du er serviceminded, engageret og klar til at udføre mange forskellige opgaver.
Hos Egerbyg har vi den filosofi, at man altid kan blive bedre og udvikle sig inden for sit håndværk. Derfor vil du deltage i Egerbygs eget undervisningskoncept ’Egerbyg Akademi’. Som en del af ’Egerbyg Akademi’ vil du modtage en skræddersyet uddannelse, hvor du vil have mulighed for sparring, læring og blive den bedst mulige VVS’er. 

 

Vi tilbyder: 

 • Mulighed for ejerandel i virksomheden 
 • Egen servicevogn med ekstraudstyr og automatgear 
 • Lønpakke efter kvalifikationer og erfaring 
 • Egerbygs egen efteruddannelse samt mulighed for årlige kurser 
 • Egen firmatelefon og iPad 
 • En aktiv personaleforening med arrangementer 2-4 gange om året, der forstærker fællesskabet mellem kollegaerne. 

Vi forventer: 

 • Du er autoriseret VVS’er 
 • Du yder VVS-arbejde af høj kvalitet 
 • Du arbejder struktureret og kan have mange bolde i luften 
 • Du er god til at kommunikerer med kunder og kollegaer 
 • Du elsker dit håndværk og ønsker at udvikle dig 
 • Du er selvkørende. Erfaring som selvstændig er en fordel, men ikke et krav. 

Om Egerbyg: 

Egerbyg er en innovativ entreprenørvirksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke – og tager udgangspunkt i vores medarbejderes kompetencer. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven, og du vil blive en del af Egerbyg Akademi, der efteruddanner og videreudvikler dine kompetencer. Så hvis du vil tage ansvar og være en del af vores VVS-afdeling, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen. 

Du kan læse mere om Egerbyg på vores hjemmeside www.egerbyg.dk 

Jørgen Damkiær

Henvend dig til Jørgen Damkiær, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til jobbet, på [email protected]

Udfyld formularen

Job - murer
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende ledige stillinger, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.