Vi søger VVS’er

Vores VVS-afdeling søger dig med højt serviceniveau og ambitioner for fremtiden

Drømmer du om at arbejde i et af Danmarks bedste servicevirksomheder? Egerbyg er specialister i total- og hovedentreprise, og vi leder efter dig, der har ambitioner og klare ideer om, hvordan du vil udvikle og drive en succesfuld VVS-virksomhed, men frygter et mareridt med tomme ordrebøger og svigtende omsætning.

Vi søger en VVS’er med en faglighed over gennemsnittet, og derfor forestiller vi os, at du har nogle års erfaring inden for faget.

Vi tilbyder dig vidde rammer og muligheden for at sætte dit fingeraftryk på vores VVS-afdeling. Til gengæld forventer vi, at du har nogle års erfaring inden for VVS-faget, en faglighed over gennemsnittet og er parat til at yde en sublim service. Og du vil som en del af vores VVS-afdeling arbejde selvstændig med at booste et vitalt forretningsområde i Egerbyg.

Egerbyg er en innovativ håndværksvirksomhed, der brænder for at forny branchen og gøre den mere attraktiv, og vi forventer derfor at du som vores nye VVS’er deler denne vision og ambition, så vores fælles værdier skinner igennem over for kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører.

Hvis du vil tage ansvar og være en af de bærende kræfter i vores VVS-afdeling, hører vi gerne fra dig – hellere i dag end i morgen.

Jørgen Damkiær

Henvend dig til Jørgen Damkiær, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til jobbet, på [email protected] eller telefon 38717020.

Udfyld formularen

Job - murer
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB