Vigtigt om døre og vinduer

Før vi fjerner dine døre og/eller vinduer, skal du vide følgende:

  • Der kan opstå revner i den pudsede facade eller de områder, hvor pudset falder af.
  • Når vi demonterer dine vinduer eller døre, så sker det altid med største forsigtighed for at undgå skader på den omkringliggende facade. Ni ud af ti gange, sker operationen “smertefrit” og uden det kan ses efterfølgende. I nogle tilfælde er der imidlertid pudset helt ind til – eller over – vinduets false, og det er derfor ikke muligt at fjerne vinduerne uden at beskadige dele af den omkringliggende facade.
  • I kølvandet på en demontering af døre og vinduer ser vi til tider, at sålbænken sidder løst. Det er skader, som vi ikke kan se, inden vi fjerner vinduer/døre. Derfor kan vi ikke tage højde for dette i vores tilbud.

Da vi ikke ønsker at forhøje tilbuddet med et beløb svarende til, hvad det koster at udbedre eventuelle skader, må du påregne en ekstraregning for udbedring af skaderne, hvis uheldet er ude.

Afmontering af ledninger, kabler og øvrige effekter

For at lette arbejdet med demonteringen af dine døre eller vinduer forventer vi, at du selv har afmonteret diverse ledninger, kabler eller øvrige effekter, som besværliggør vores arbejde med at fjerne døre og vinduer.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Få et hurtigt prisoverslag