Et vindue i din væg giver lys i boligen

Har du et gammelt vindue med enkeltlags-glas, kan du med fordel bruge det som et spændende element i boligen.

Går du med ideer om at integrere et vindue i din væg,
så send os en mail med billeder af væggen, en skitse med mål og et par linjer om, hvad du kunne tænke dig.

Nyd gavn
af vores erfaring

Et vindue i din væg skaber lys i boligen

Skab en utraditionel indretning og få mere lys til boligen med et indvendigt vindue i væggen.

Det er med til at åbne rummene op, hvis du sætter et indvendigt vindue i en væg, ligesom det bidrager til mere lys og sjove oplevelser for husets beboere – ikke mindst børnene, som straks vil tage mod et vindue i en væg som et kærkomment stykke ekstra legetøj.

Et vindue i væggen på 1.sal

Har du en bolig i to plan, kan et vindue i en væg give ekstra udsyn fra førstesalen og nedenunder. Det bevirker, at der kommer bedre sammenhæng mellem etagerne og bedre gennemstrømning af lyset mellem etagerne.

Selvom det reelt ikke er så meget ekstra lys, du får ved et indvendigt vindue, er det som regel nok til at følelsen af øget lys opstår.

Indvendigt vindue i væg er lydisolerende

Der er ingen grund til at bruge vinduer med flere lags gals, når det er til indvendigt brug. Alligevel kan der dog være fordele forbundet med to lag glas eller et tykt lag glas. Denne fordel består i glassets lydisolerende egenskaber. Særligt hvis du etablerer to lags glas med et mellemrum svarende til hele væggens tykkelse.

Nyd udsigten gennem et indvendigt vindue i væg

Endelig er der en klar fordel ved at vælge et indvendigt vindue i en væg. Nemlig den, at du kan nyde en eventuel udsigt på tværs gennem boligen, hvis du vælger den rette placering.

I den forbindelse er det vigtigt at tage med i dine overvejelser, at vinduet ikke må blive for smalt, da man så alligevel ikke kan se andet end et begrænset udsnit af virkeligheden.