Vinduer

Vi er specialister i at skifte dørkarme, og kan gøre det til en konkurrence dygtig pris og med stor ekspertise.

Hvordan ser det ud med dine vinduer og isolering?

Som tømrer med årelang erfaring, har vi udført mange isoleringsopgaver, som har sparet vores kunder tusindvis af kroner. Spørg din tømrer, hvis du vil tjene på bedre varmeøkonomi

Det er ikke til at se det med mindre man får udført en termografi af din bolig, men det er faktisk sådan, at mange boliger, har kuldebroer i forbindelse med deres vinduer. Det skyldes som regel, at der er manglende isolering omkring vinduesrammerne og i lysningerne. I sådanne tilfælde hjælper det ikke meget at investere i nye, lav energi vinduer med tre-lags glas til en høj pris, hvis varmen blot slipper ud ved siden af.

Hos din tømrer vil vi gøre alt for at forbedre din varmeøkonomi med reel og ærlig rådgivning til dig og din familie – der er sikkert andre ting i hellere vil bruge penge på.

Din tømrer giver ren besked om vinduer og isolering

Noget af det vi hos din tømrer sætter stor pris på, er når vores kunder er glade og tilfredse. Når de virkelig føler, at de får noget og gerne meget mere end den pris, de har betalt for en given opgave. Det oplever vi ofte, når vores trofaste kundeskare fortæller os, at de virkelig har opnået store besparelser og økonomiske fordele ved at vælge os til at se på isolering omkring deres vinduer.

Det er med til at mindske træk, når man sikrer sig, at isoleringen omkring vinduerne er i tip top stand og dermed bliver det også til en meget mere behagelig oplevelse at sidde indendørs, når vinterkulden rigtig bider fra sig.

Hvad kan din tømrer ellers give en god pris på?

Da vi gennem mange år har opbygget et godt omdømme i branchen, har vi også fået en række dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige faggrupper. Det drejer sig om maler, murer, elektriker og VVS, som alle er faggrupper, der kommer i spil ved de lidt større opgaver som fx køkken, bad og ombygninger og større renoveringer, hvor nye installationer er en del af arbejdet. De sætter ganske som vi pris på kvalitet og gedigent håndværk, så vi kan trygt anbefale dem alle.

Din tømrer kan mere end isolering af vinduer

Vi glæder os allerede til, at vi kan byde ind på lidt større opgaver end isolering ved dine vinduer og kan kun håbe på, at din oplevelse med os, har givet dig mod på mere.

Vi lover samme gode service, kvalitet og pris i fremtiden.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag