Udskiftning af dine vinduer?

Hos Egerbyg forstår vi, at der er mange spændende muligheder, når man skal have nye vinduer.
Egerbyg er altid en god partner at tage med på råd, når du går med overvejelser om nye vinduer i dit hus.

Læs dette, når du overvejer nye vinduer/døre

Nyd gavn
af vores erfaring

Skal du bruge en entreprenør til udskiftning af vinduer?

Siden starten har entreprisevirksomheden Egerbyg været indstillet på at levere det bedste håndværk og bæredygtige materialer i en solid kvalitet. Derfor er vi altid en god partner at tage med på råd, når du går med overvejelser om nye vinduer i dit hus.

Det kan også være, at du overvejer at restaurere dine nuværende vinduer. Har din bolig f.eks. nogle meget unikke vinduer med en særlig facon, eller er de fremstillet af særlig godt træ, kan det også være løsningen for dig, der synes dine vinduer trænger til at blive tjekket af en velkvalificeret entreprenør.

Nye vinduer er ikke nødvendigvis det bedste valg

Faktisk sker det er ikke sjældent, at vi som professionel entreprisevirksomhed kan konstatere, at vinduer af ældre dato faktisk er i så god stand, at en renovering er det, der bedst betaler sig.

Det første du skal gøre, når du overvejer, hvad der skal ske med dine vinduer, er at tage kontakt til entreprisevirksomheden Egerbyg, der med vores store erfaring og imødekommende facon, er det bedste sted at starte. Vi kommer og kigger nærmere på din bolig, og så tager vi en fælles beslutning om det videre forløb.

En entreprenør, der tager dine vinduer alvorligt

Vinduer er en del af husets klimaskærm, og vinduernes stand kan derfor have stor betydning for dit samlede varmeforbrug.

Derfor skal dine vinduer naturligvis være i orden, men det betyder altså ikke nødvendigvis, at de skal skiftes ud med tre-lags termoruder, og at der absolut skal laves sålbænk.

Som entreprisevirksomhed med fagligheden i orden råder vi i nogle tilfælde vores kunder til at få lavet nogle gode forsatsruder, der kan supplere de ældre eksisterende vinder, som egentlig er i fin stand. Hvis det er tilfældet, klarer vi som entreprisevirksomhed også dette arbejde. Under processen kan en støvvæg være smart. Er dette tilfældet, tager vi naturligvis også dette middel i brug.

Vinduerne skal passe til din bolig

Dette gælder ikke blot i forhold til det arkitektoniske, hvor vi som professionelt entreprisevirksomhed kan hjælpe dig med at finde frem til de perfekte vinduer til netop dit hjem.

Hvis du bor i et hus af ældre dato, giver det måske heller ikke mening at udskifte til tre-lags termovinduer, hvis murværket eller taget ikke er super isolerende. Så vil det være naturligt at vælge vinduer med knap så stor isoleringsevne.

Læs dette, når du overvejer nye vinduer

Når du skal have nye vinduer, er det en stor investering og en proces, som vi gerne vil gøre så enkel og effektiv som muligt.
Samtidig er det vigtigt, at vi undgår misforståelser og ærgerlige fejlbestillinger.

Læs derfor nedenstående beskrivelse af forløbet omkring bestilling af vinduer godt i gennem, så du får en ide om, hvordan processen foregår.

  • Ring til Egerbyg for at få en snak om mulighederne for nye vinduer
  • Send os en e-mail med billeder af de vinduer, du vil have skiftet, forsynet med mål

Ud fra dine billeder og mål indhenter vi et tilbud på elementerne fra fabrikken.

Når vi har fået en pris fra leverandøren, sender vi dig et tilbud og tegninger af dine vinduer, så du hurtigt kan få en ide om, hvad udskiftningen kommer til at koste.

Det er VIGTIGT! at du læser tilbuddet godt i gennem, gennemgår tegningerne grundigt og sikrer dig, at vinduerne er som du ønsker.

Har du spørgsmål til tilbuddet eller tegningerne, gennemgår vi gerne tilbudsmaterialet med dig.

Det er dit ansvar at sikre, at tilbuddet og tegningerne stemmer overens med dine ønsker.

Smag og behag er individuel.
Vi anbefaler derfor ALTID, at du tager på fx byggeudstilling for at se vinduerne ”i virkeligheden” og sikre dig, at det er netop den type, du ønsker.

Stemmer tegningerne af de nye vinduer overens med dine ønsker, og kan du godkende tilbuddet, kommer vi ud og foretager en gratis kontrolopmåling.

På baggrund af vores opmåling bestiller vi vinduerne hos leverandøren. Når vinduerne er bestilt, er der 4-6 ugers leveringstid.

Har du ændringer til det tilsendte, skal du meddele det til os på mail.

  • Ved eventuelle ændringer indhenter vi nye priser hos leverandøren. Herefter får du et nyt tilbud med nye tegninger, som du igen skal gennemgå grundigt, inden du godkender tilbuddet.

Kan du godkende ændringerne og det nye tilbud i øvrigt, kommer vi ud og foretager en gratis kontrolopmåling.

  • På baggrund af vores opmåling bestiller vi vinduerne hos leverandøren.
    Når vinduerne er bestilt er der 4-6 ugers leveringstid.
    Som regel kan vi nogle uger inden leveringen give dig en forventet leverings-uge.
    Ca. en uge inden leveringen kan vi som regel give dig den præcise ugedag for leveringstidspunkt.

Så snart vinduerne eller dørene er leveret på din adresse, er de leverede materialer din ejendom.
Sker der fx tyveri eller hærværk, er det din egen forsikring, der dækker eventuelle skader.

For at minimere risikoen for tyveri/hærværk kommer vi som udgangspunkt forbi og monterer vinduerne dagen efter leveringsdagen.

Der kan være enkelte afvigelser i forhold det eksakte leveringstidspunkt samt weekend og helligdage, men vi tilstræber at montere vinduer og døre asap.

Har du lyst til at læse mere om emnet? Så er ilmodbånd et ganske interessant produkt at læse mere om. Vi tilbyder generelt entreprenørarbejde indenfor mange forskellige områder.