Vision og værdier

Egerbyg har plads til mangfoldighed

Gennem vækst ønsker Egerbyg at være et markedsledende byggefirma, som hver dag forbedrer rammerne for deres kunder.

Forankret i danske håndværkertraditioner og med fokus på samarbejde, uddannelse, respekt og åbenhed vil Egerbyg overgå håndværksmæssige standarder med respekt for miljø, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Som en ansvarlig entreprisevirksomhed tager vi vores uddannelsesforpligtigelse alvorligt, ligesom vi mener, at der skal være plads til alle på arbejdsmarkedet. Vi arbejder derfor aktivt med social ansvarlighed og har en klar politik om, at lærlinge skal udgøre omkring 25% af vores medarbejderstab.

Hos Egerbyg ønsker vi selvstændige og kompetente medarbejdere, der har evnerne og lysten til at tage ansvar og udøve indflydelse på deres egen hverdag. Vores medarbejdere bidrager til det fælles ansvar for kvalitet, sikkerhed og trivsel. Medarbejderne sætter en ære i at gøre en forskel – for Egerbyg, kolleger, samarbejdspartnere og de mennesker, vi bygger for.

Egerbygs værdier

Egerbygs værdigrundlag er et fælles anliggende og udgangspunkt for virksomhedens daglige drift. Vi gør en indsats for, at værdierne er kendte og accepterede af samtlige medarbejdere, så vi i fællesskab skaber en virksomhed, vi alle vil være en del af.
Som en integreret del af vores forretning arbejder vi ud følgende værdisæt:

  • Social ansvarlighed – medarbejdernes sikkerhed og velvære har stor betydning for Egerbyg. Derfor sikrer vi os altid, at byggepladsen er sikker for både vores medarbejdere og kunden.
  • Bæredygtighed – vi er alle påvirket af miljøet, og derfor bestræber Egerbyg sig på at anvende bæredygtige materialer og mindske ressourcespildet så vidt som muligt.
  • Åbenhed – åbenhed og gennemsigtighed er en kerneværdi hos Egerbyg, så kunderne dermed kan holde overblikket over byggeprocessen.
  • Pålidelighed – en troværdig og pålidelig samarbejdspartner er vigtig for et trygt samarbejde mellem firma og kunde. Derfor lægger vi stort fokus på at være pålidelige og troværdige i vores daglige arbejde.
  • Faglighed – høj kvalitet og stærke kompetencer er to store mærkesager hos Egerbyg, og derfor går vi meget op i videreudvikling af vores medarbejdere. Dette betyder dygtigere og mere selvstændige medarbejdere, samt et bedre slutprodukt hos kunden.

I forlængelse af Egerbygs kerneværdier, så prioriterer vi selvfølgelig et godt samarbejde mellem vores medarbejdere, da dette er fundamentet for en velfungerende virksomhed. I forbindelse med dette lægger vi stort fokus på mangfoldighed og respekt for det enkelte individ.

Se alle Egerbygs medarbejdere her.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag