VVS Amager

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Jonas, Anja og Emilie Yde Kjelsø

VVS Amager

Vi var nervøse, spændte og frygtede, hvilken hverdag vi gik i møde med huset fyldt af håndværkere. Vi var usikre på, om resultatet ville blive som ønsket. Vi er Egerbyg dybt taknemmelige – vi elsker resultatet

Familie i Hvidovre

Hos Egerbyg VVS Amager løser vi både store og må VVS-opgaver som sanitet og varme, men også energioptimering og kloak/- og afløbsarbejde, som kræver professionelle fagfolk. Vælger du en VVS’er fra Egerbyg kan vi garantere professionel rådgivning og et super resultat. Vi tilbyder dig også gerne gode råd omkring fornuftige løsninger samt inspiration til indretning af badeværelse, køkken eller andet hvis du ønsker dette.

Derfor skal du vælge Egerbyg Amager VVS:

Egerbyg VVS Amager har i mere end 10 år udført professionelt VVS arbejde er 100% fokuserede på at give dig en kvalitetsløsning til en fordelagtig pris. Egerbyg VVS Amager sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til den aftalte pris og med en kvalitet i top.

Fordelen ved at benytte sig af Egerbyg er, at vi er eksperter i alt indenfor renovering og totalentrepriser og du kan derved samle dit renoveringsprojekt hos os, hvilket kan strømline processen, så begge parter står tilbage med det ønskede resultat.

Hvad koster VVS på Amager?

Vi tilbyder forskellige priser for private førstegangskunder, tilbagevendende loyalitetskunder og erhvervskunder.

Du kan læse mere om vores faste VVS-timepriser på privat- og erhvervskunder her:

Vores priser

Opgaver som Egerbyg VVS Amager varetager

Vi tilbyder en række VVS-opgaver, som er energioptimerende for din boligs indeklima og, som kan spare dig for en høj varmeregning. Kontakt os gerne for en snak om mulighederne for energiforbedring. Hermed en liste over opgaver som Egerbyg VVS Amager varetager:

  • Kloak- og afløbsarbejde
  • Reparation og/eller udskiftning af vandrør
  • Varme- og energioptimeringer af boliger
  • Installation af toiletter, vaske og jacuzzier
  • Udskiftning af varmeanlæg

Dette er et udklip af de VVS-opgaver, som vi kan løse. Læs mere her.

Udover professionel VVS -arbejde kan Egerbyg være med på større renoveringsprojekter, hvor flere faggrupper er involveret. Med Egerbyg vil du få en fast kontaktperson, samt en byggekoordinator, som koordinerer de forskellige faggrupper og deres arbejde, som kan gøre dig tryg i dit renoveringsprojekt, som godt kan være en stor og overskuelig opgave.

Kontakt Egerbyg VVS Amager i dag og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en uforpligtende samtale eller et konkret tilbud på VVS-arbejde, er du velkommen til at kontakte Egerbyg VVS Amager på 38 71 70 20 mandag-fredag mellem 09:00-16:00 eller skriv os en mail på [email protected] eller udfyld vores kontaktformular nederst på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.