Google anmeldelser
4.8
Baseret på 21 anmeldelser
VVS arbejde til en god pris | Egerbyg

Nyd gavn
af vores erfaring

Egerbyg hjælper dig med at holde varmen

Som entreprisevirksomhed udfører Egerbyg en lang række opgaver, der energiforbedrer boligens klimaskærm og sikrer dig mod høje udgifter til opvarmning.

Med vores egen VVS’er, tilbyder vi kompetent rådgivning og udførelse af diverse VVS-opgaver – uanset om det handler om blandingsbatterier, jacuzzi eller et utæt vandrør, så er vi parate til at give dig den bedste oplevelse.

Egerbyg klarer dine VVS opgaver

Står du og skal i gang med den helt store renovering? Så kan du med fordel lade Egerbyg stå for hele arbejdet. Vi er specialister i renovering og som din entreprisevirksomhed, udfører vi arbejde inden for mange forskellige fagområder – heriblandt VVS!

Vi giver dig gode råd og inspiration til indretning af badeværelser, og her har VVS-folkene ofte en masse gode idéer, der måske kan give dig inspiration til den rigtige løsning for dig. VVS i København bliver altså pludselig nemt og organiseret.

Rådgivning og udførelse til en god pris

Hos Egerbyg har vi vores egen VVS-installatør, og vi samarbejder med autoriserede VVS-folk i København, der kan løse alle former for VVS opgaver. Disse opgaver kan for eksempel være relateret til sanitet, varme, ventilation og energioptimering. Vi klarer alle disse opgaver til en fornuftig pris.

Du skal blot kontakte Egerbyg, så tager vi en snak om projektet, heriblandt hvad du selv styrer, og hvad vi skal styre for dig. Du får et samlet tilbud med en samlet pris for alle de forskellige opgaver.

En VVS’er sørger for inddækninger

Når det kommer til at vedligeholde tage i metal sker det også, at Egerbyg udfører arbejdet i samarbejde med en VVS’er, der er specialiseret inden for netop dette område.

Hos Egerbyg lægger vi selve taget, og vi sørger for inddækninger af skorsten og tagvinduer.

I særlige tilfælde er det også en opgave for os at fremstille tagrender og nedløbsrør, men det er primært ved arbejde i kobber, som jo er et materiale til en høj pris og derfor ikke så hyppigt forekommende.

Egerbyg tilbyder høj kvalitet og service

Gennem vores 10 år på banen har vi vægtet den gode service og stærk dialog med kunden. Dette sikrer glade og tilfredse kunder, hvilket betyder, at vi i dag har en række faste kunder, som er glade og tilfredse med vores kvalitet, pris og det håndværksmæssige.

Står du med et VVS projekt på hænderne, så kontakt os allerede i dag. Send os en beskrivelse af projektet samt billeder og skitser med mål – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også læse om nogle af vores andre entrepriser.

Egerbyg klarer også VVS opgaver

Skal du i gang med den helt store renovering, så kan du med fordel lade Egerbyg stå for arbejdet. Som entreprisevirksomhed udfører vi arbejde inden for mange forskellige fagområder – heriblandt VVS! Vi giver dig gode råd og inspiration til indretning af badeværelser, og her har VVS-folkene ofte en masse gode ideer og kan give inspiration til den rigtige løsning for dig. VVS i København bliver altså pludselig nemt og organiseret.

Rådgivning og udførelse til en god pris

Hos Egerbyg har vi vores egen VVS-installatør, og vi samarbejder med autoriserede VVS-folk i København, der kan løse alle former for VVS opgaver. Disse opgaver kan for eksempel være relateret til sanitet, varme, ventilation og energioptimering. Vi klarer alle disse opgaver til en fornuftig pris. Du skal blot kontakte Egerbyg, så tager vi en snak om projektet, heriblandt hvad du selv styrer, og hvad vi skal styre for dig. Du får et samlet tilbud med en samlet pris for alle de forskellige opgaver.

En VVS’er sørger for inddækninger

Når det kommer til at vedligeholde tage i metal sker det også, at Egerbyg udfører arbejdet i samarbejde med en VVS’er, der er specialiseret inden for netop dette område. Hos Egerbyg lægger vi selve taget, og vi sørger for inddækninger af skorsten og tagvinduer. I særlige tilfælde er det også en opgave for os at fremstille tagrender og nedløbsrør, men det er primært ved arbejde i kobber, som jo er et materiale til en høj pris og derfor ikke så hyppigt forekommende.

Egerbyg tilbyder høj kvalitet og service

Gennem vores 10 år på banen har vi vægtet den gode service og stærk dialog med kunden. Dette sikrer glade og tilfredse kunder, hvilket betyder, at vi i dag har en række faste kunder, som er glade og tilfredse med vores kvalitet, pris og det håndværksmæssige. Står du med et VVS projekt på hænderne, så kontakt os allerede i dag. Send os en beskrivelse af projektet samt billeder og skitser med mål – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også læse om nogle af vores andre entrepriser.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 52.43MB
Få et hurtigt prisoverslag