Nyd gavn
af vores erfaring

VVS Herlev

Siden 2007, da Egerbyg blev grundlagt, har vi været behjælpelige med byggeri og renovation af danskernes hjem. Vi kan håndtere alt lige fra simple til avancerede VVS-opgaver om end det omhandler udskiftning af faldstammer i etageejendomme, et nyt toilet som skal installeres eller udarbejdelse af energioptimering i din bolig. Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale om dit byggeprojekt.

Derfor skal du vælge Egerbyg Herlev VVS

 

Når du vælger Egerbyg, er du sikret en transparent og struktureret byggeproces, hvor dine behov og ønsker er i fokus. Hos Egerbyg sætter vi en ære i at levere de resultater, som du ønsker, med fokus på høj kvalitet til den bedste pris. Derudover tilbyder Egerbyg at være din totalentreprenør, hvis du skal i gang med et større byggeprojekt. Vi prioriterer altid at kunne hjælpe vores kunder med alle aspekter af byggeprojektet og derfor kan vi med stolthed tilbyde en bred vifte af fag: tømrerarbejde, malerarbejder, el-arbejde, murerarbejde og selvfølgelig VVS-arbejde. Med mere end 10 års erfaring med diverse byggeopgaver mener vi, at vi er det bedste valg.

Hvad koster VVS-arbejde med Egerbyg VVS Herlev?

Hos Egerbyg VVS Herlev er det meget vigtigt for os, at vi er så gennemsigtig og transparente overfor vores kunder som muligt. Vi arbejder dermed med faste timepriser, som giver et godt overblik over omkostninger ved VVS-arbejde. På timebasis fakturerer vi 725,00 kr. inkl. moms pr. time. for VVS-arbejde. For en hel dag (1 svend fra kl. 07.00-15.00) fakturerer vi 5.437,50 kr. inkl. moms. Der afholdes samlet 30 minutters frokost.

Se priser for privatpersoner her: Priser – privatkunder
Se priser for erhvervskunder her: Priser – erhvervskunder

* Vores priser kan ændre sig ved VVS-opgaver, som er en del af et større byggeprojekt.

Du er velkommen til at ringe til vores VVS-firma på +4538717020 mandag-fredag mellem 09:00-16:00 eller skriv os en mail på [email protected], hvis du har brug for hjælp til dit VVS-arbejde. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden, og vores VVS-mand vil så kontakte dig hurtigst muligt.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag