Nyd gavn
af vores erfaring

VVS Hvidovre

 

Hos Egerbyg VVS Hvidovre tilbyder vi professionel, funktionel og effektiv VVS-arbejde i Hvidovre og omegn. Hvad end du skal have renoveret badeværelse, udskiftet et varmeanlæg og/ eller have lavet kloak – eller afløbsarbejde. Vi kan hjælpe med en bred vifte af VVS-opgaver, da vi med mere end 10års erfaring med både privat- og erhvervskunder mener vi selv, at vi er de bedst på markedet. Vores primære arbejdsopgaver er VVS-arbejde inden for b.la. varme, sanitet, ventilation og mere. Står du med et større renoveringsprojekt står vi gerne for totalentreprisen, hvor VVS-arbejde naturligvis også kan inkluderes. Vi afleverer til tiden, overholder aftaler og aflevere projektet ryddet.

Hvad koster det at få hjælp fra Egerbyg Hvidovre VVS

 

Hos Egerbyg VVS Hvidovre er alle vores kunder lige vigtige for os. Vi ønsker at være 100% gennemsigtige i vores prispolitik og derfor arbejder vi altid med faste timepriser. Timeprisen for private førstegangskunder er 725,00 DKK inkl. moms pr. påbegyndt time. Vores erhvervskunder tilbydes naturligvis også priser med servicekontrakt. Her vil timeprisen være 580,00 ekskl. Moms. Du kan læse meget mere om vores timepriser her, samt se priser for vores loyale kunder her.

 

Derfor skal du vælge Egerbyg autoriseret VVS i Hvidovre

Vi hos Egerbyg VVS Hvidovre bestræber vi os altid på at levere de bedste VVS-løsninger på markedet. For os er det vigtigste at lytte til kunderne ønsker og behov, hvor efter vi kan tilpasse projektet, så både du og vi står tilbage med et yderst tilfredsstillende resultat til sidst. Derfor er tydelig kommunikation, erfaring og god service yderst vigtig for Egerbyg VVS Hvidovre.

Egerbyg VVS Hvidovre kan løfte opgaver inden for alle former for VVS-arbejde:

  • Kloak- og afløbsarbejde. Herunder renovering og udskiftning af faldstamme.
  • Varme- og energioptimeringer af boliger, sommerhuse, kontor mm.
  • Installation/ udskiftning af nyt toilet, håndvaske og jacuzzier.
  • Udskiftning af varmeanlæg.

Dette er blot et udsnit af VVS-opgaver som vi kan hjælpe dig med. Læs mere her

Vi kan nemlig også give en hånd med, hvis du mangler en VVS’er til et større byggeprojekt, fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.

Kontakt Egerbyg VVS Hvidovre for en uforpligtende samtale

Ønsker du en uforpligtende samtale med en professionel VVS’er eller et konkret tilbud på VVS-arbejde, er du velkommen til at kontakte Egerbyg VVS Hvidovre på +4538717020 mandag-fredag mellem 09:00-16:00 eller skriv os en mail på [email protected] eller udfyld vores kontaktformular nederst på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag