Nyd gavn
af vores erfaring

VVS København K

Egerbyg VVS København k’s professionelle og autoriserede VVS-montører løser alle former for blikkenslager opgaver. Med over 10 år erfaring med både privat- og erhvervskunder mener vi selv, at vi er de bedst på markedet. Vores primære arbejdsopgaver er VVS-arbejde inden for b.la. varme, sanitet, ventilation og mere. Står du med et større renoveringsprojekt står vi gerne for totalentreprisen, hvor VVS-arbejde naturligvis også kan inkluderes.

 

Derfor mener vi selv, at du skal vælge Egerbyg VVS København K

Med Egerbyg VVS København K får du topprofessionel hjælp fra vores VVS-installatør indenfor stort set alle felter og områder, som har med VVS at gøre. For os er det vigtigste at lytte til kunderne ønsker og behov, hvor efter vi kan tilpasse projektet, så både du og vi står tilbage med et yderst tilfredsstillende resultat til sidst. Derfor er tydelig kommunikation, erfaring og god service yderst vigtig for Egerbyg. Derudover har vi en fast prispolitik, som sikrer gennemsigtighed for vores kunder. Ved renovering, installering og udskiftning af VVS-installationer er det yderst vigtigt at have styr på alle love og regler, som er forbundet med arbejdet. Vores VVS-installatører søger naturligvis altid for at overholde og rådgive dig under hele forløbet.

 

VVS-opgaver som Egerbyg VVS København k, ofte varetager:

  • Kloak- og afløbsarbejde. Herunder renovering og udskiftning af faldstamme.
  • Varme- og energioptimeringer af boliger, sommerhuse, kontor mm.
  • Installation/ udskiftning af nyt toilet, håndvaske og jacuzzier.
  • Udskiftning af varmeanlæg.

Hvad koster hjælp fra Egerbyg København VVS?

 

Vi ønsker at være 100% gennemsigtige i vores priser på VVS-arbejde. Derfor arbejder vi altid med faste timepriser for vores førstegangskunder på VVS-arbejde, som er 725,00 DKK inkl. moms pr. påbegyndt time. Dette sikrer dig eller din virksomhed og der vil ikke komme ubehagelige overraskelser ved fakturering. Vores erhvervskunder tilbydes naturligvis også priser med servicekontrakt. Her vil timeprisen være 580,00 ekskl. Moms. Du kan læse meget mere om vores timepriser her, samt se priser for vores loyale kunder her.

Kontakt Egerbyg VVS København allerede i dag og få et godt tilbud

 

Hos Egerbyg kan du altid for et uforpligtende tilbud. Vi bruger god tid og professionelle medarbejdere, som kan komme med et tilbud på dit behov for VVS-hjælp. Vi sætter en store ære i at give dig og det projekt et uforpligtende tilbud med fokus på detaljen og kvalitet. Du er mere end velkommen til at kontakte Egerbyg VVS Frederiksberg på vores telefonnummer +4538717020 mandag-fredag mellem 09:00-16:00 eller skriv os en mail på [email protected]

Du kan med fordel udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag