Nyd gavn
af vores erfaring

VVS Østerbro

Egerbyg VVS Østerbro har i over 10 år hjulpet privat – og enhverskunder med VVS-arbejde. Vi kan tilbyde professionelt arbejde, der vedrører sanitet, varme, ventilation, både som en del af en totalrenovering af hjemmet eller mindre VVS-opgaver, så er Egerbyg det rigtige valg.

Så hvis du bor eller har virksomhed på Østerbro og har brug for en professionel og kompetent VVS’er, så er det Egerbyg VVS Østerbro du skal kontakte.

Opgaver som Egerbyg Østerbro VVS ofte varetager:

  • Udskiftning eller reparation af vandrør
  • Varme- og energioptimering af boliger og erhverv
  • Udskift af varmeanlæg
  • Installation af toilet, vask, brus, badekar og jacuzzi
  • Kloak/ afløbsarbejde

Hvad koster en VVS’er på Østerbro?

Vi mener, at alle skal have råd til at få professionel VVS-hjælp, og vi ønsker at være gennemsigtige i vores prispolitik. Derfor har vi faste timepriser på VVS arbejde. For hver påbegyndte time fakturerer vi 725,00 DKK inkl. moms pr. time. For VVS-arbejde.

Udover gode priser til privat- og erhvervskunder, tilbyder vi ekstra gode priser til vores loyale kunder.

Se vores priser for privatpersoner her: privatkunder
Se vores priser for erhvervskunder her: erhvervskunder

Derfor skal du vælge Egerbyg VVS Østerbro

Hos Egerbyg vil vi gerne være med på store byggeprojekter og husrenoveringer og vi tilbyder derfor samlet totalentreprise, som kan sikre dig en strømlinet og professionel oplevelse. Udover VVS-arbejde tilbyder Egerbyg: tømrerarbejde, malerarbejder, el-arbejde, murerarbejde og meget mere. Vi vægter god kundeservice, godt samarbejde og høj kvalitet rigtig allerhøjest og med mere end 10 årserfaring i totalentrepriser mener vi, at vi er det bedste valg. Læs mere om vores ydelser her.

Kontakt Egerbyg VVS Østerbro allerede i dag

Vi giver altid uforpligtende tilbud på VVS og andet fagligt arbejde. Du er mere end velkomment til at kontakte Egerbyg VVS Østerbro på +4538717020 mandag-fredag mellem 09:00-16:00 eller skriv os en mail på [email protected] eller udfyld vores kontaktformular nederst på siden. Vi vil besvare til henvendelse hurtigst muligt.

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag