Nyd gavn
af vores erfaring

VVS Rødovre

Hvorfor vælge en autoriseret vvs installatør fra Egerbyg VVS Rødovre:

 

Du kan komme langt med gør-det-selv-opgaver i hjemmet, men når det kommer til VVS-installationer er der klare regler for, hvad du selv må stå for og hvad du skal have professionelle fagmænd til at hjælpe dig med. Hos Egerbyg VVS Rødovre står vi altid klar til at hjælpe dig med store og små VVS-opgaver. Med mere end 10 års erfaring indenfor VVS og en bred vifte af andre fag som, murerarbejde, malerarbejde, tømrerarbejde og el-arbejde er vi oplagte valg til dig, som skal have hjælp til dit renoveringsprojekt eller byggeprojekt.

Egerbyg kan tilbyde billig VVS Rødovre:

 

Hos Egerbyg VVS Rødovre kan vi hjælpe dig med de fleste VVS-opgaver. Vi har mange rutineopgaver som:

  • Kloak- og afløbsarbejde, herunder også renovering/ udskiftning af faldstamme i etageejendomme.
  • Reparation eller udskiftning af vandrør
  • Varme- og energioptimeringer af boliger
  • Installation af toilet, ny håndvask og bad
  • Udskiftning af varmeanlæg

Vi sørger altid for at have en klar og tydelig prispolitik, som kan sikre vores kunder, at vores priser er gennemsigtig og uden ubehagelige overraskelser når fakturaen skal betales. Vores faste timepriser for både privat- og erhvervskunder gør det nemt for os og for vores kunder at få et overblik over omkostningerne ved VVS-arbejde.

Find vores timepriser for privat– og erhvervskunder her. Vi sætter stor pris på vores loyalitetskunder og kan derfor tilbyde timepriser for loyale kunder også.

Vi sætter stor ære i at kunne give dig og dit projekt et uforpligtende tilbud med fokus på detaljen og kvalitet.  Du er meget velkommen til at kontakte Egerbyg VVS Frederiksberg på telefon +4538717020 mandag-fredag mellem 09:00-16:00 eller skriv os en mail på [email protected]

Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

 

 

 

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag