Nyd gavn
af vores erfaring

VVS Vesterbro

Hos Egerbyg VVS Vesterbro foretager vi professionelt VVS-arbejde indenfor varme, sanitet, ventilation, energioptimering og hvad du/ I ellers måtte have brug for hjælp fra en autoriseret vvs installatør til, om end det er en totalrenovering af dit badeværelse eller mindre VVS-opgaver.

Egerbyg VVS Vesterbro har udført professionelt VVS arbejde i mange år og er 100% fokuserede på, at give dig en kvalitetsløsning til en fornuftig pris. Hos Egerbyg VVS Vesterbro sætter vi en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med en kvalitet i top.

​Så hvis du bor eller har virksomhed på Vesterbro og har brug for en professionel og kompetent VVS’er, så er det Egerbyg VVS Vesterbro du skal kontakte.

Opgaver som Egerbyg Vesterbro VVS typisk varetager:

  • Kloak- og afløbsarbejde
  • Reparation og/eller udskiftning af vandrør
  • Varme- og energioptimeringer af boliger
  • Installation af toiletter, vaske og jacuzzier
  • Udskiftning af varmeanlæg

Hvad koster en VVS’er på Vesterbro?

For os er det vigtigste at have en ærlig og synlig prispolitik og derfor arbejder Egerbyg VVS Vesterbro med faste timepriser på VVS’ere, som gør os gennemsigtige og transparente overfor vores kunder. Vi fakturerer 725,00 kr. inkl. moms pr. time. for VVS-arbejde hos førstegangskunder.

Vi tilbyder forskellige priser for private førstegangskunder, tilbagevendende loyalitetskunder og erhvervskunder.

Vores priser for privatpersoner her: privatkunder
Vores priser for erhvervskunder her: erhvervskunder

Derfor skal du vælge Egerbyg

Leder du efter en samlet totalentreprenør til et større byggeprojekt eller husrenovering, hvor VVS-arbejde skal inkluderes, kan du med fordel vælge Egerbyg. Vi prioriterer altid at kunne hjælpe vores kunder gennem hele deres byggeprojekt og derfor kan vi med stolthed tilbyde en bred vifte af fag: tømrerarbejde, malerarbejder, el-arbejde, murerarbejde og selvfølgelig VVS-arbejde. Vi vægter god kundeservice, godt samarbejde og høj kvalitet rigtig allerhøjest og med mere end 10 årserfaring i totalentrepriser mener vi, at vi er det bedste valg.

Kontakt Egerbyg VVS Vesterbro i dag

Ønsker du en uforpligtende samtale eller et konkret tilbud på VVS-arbejde, er du velkommen til at kontakte Egerbyg VVS Vesterbro på +4538717020 mandag-fredag mellem 09:00-16:00 eller skriv os en mail på [email protected] eller udfyld vores kontaktformular nederst på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

Udfyld formularen
og få et hurtigt prisoverslag

hurtigt prisoverslag
Størst tilladte upload: 20MB
Vil du modtage vores nyhedsbrev?
Ved at klikke Ja til nyhedsbrevet, giver du hermed samtykke til. at Egerbyg må sende dig én månedlig e-mail vedrørende tips og tricks til din bolig, nyheder, konkurrencer samt servicemeddelelser om Egerbyg. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at kontakte Egerbyg. Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Egerbygs persondatapolitik.
Få et hurtigt prisoverslag