VVS

Egerbyg leverede et solidt stykke tømrerarbejde i forbindelse med renoveringen af en af vores andelsboligforeninger i city. Der var absolut intet at udsætte på samarbejdet eller kvaliteten.

Partner hos Bang & Beenfeldt A/S

Claes Bohn-Willeberg

VVS

Egerbyg leverede et solidt stykke tømrerarbejde i forbindelse med renoveringen af en af vores andelsboligforeninger i city. Der var absolut intet at udsætte på samarbejdet eller kvaliteten.

Partner hos Bang & Beenfeldt A/S

Claes Bohn-Willeberg

Hos Egerbyg er vi en moderne entreprisevirksomhed, der råder vi over nogle af Danmarks dygtigste VVS’ere. Derfor er vi i stand til at hjælpe dig med planlægning og udførsel af de fleste typer VVS-opgaver.

Vi udfører både større opgaver som totalrenovering af dit badeværelse, ligesom vi udfører mindre opgaver som servicering af fjernvarme.

Nogle af de opgaver som vi typisk varetager inkluderer:

  • Kloak- og afløbsarbejde
  • Reparation eller udskiftning af vandrør
  • Varme- og energioptimeringer af boliger
  • Installation af toiletter, vaske og jacuzzier
  • Udskiftning af varmeanlæg

Få kompetent rådgivning til dit kommende projekt

Byggeprojekter der involverer VVS-arbejde, har ofte indvirkning på en lang række øvrige aspekter i en bolig eller bygning. Hvis man skal anlægge et nyt badeværelse, skal man ofte både anvende en murer eller en tømrer foruden en dygtig VVS’er.

Hvis man skal anlægge et nyt tag eller energirenovere sin bolig, skal man ligeledes ofte både have hjælp fra en tømrer og en VVS-mand, samt en elektriker.

Derfor er det afgørende, at man ikke kun ser sine VVS-opgaver som en indkapslet silo. Hos Egerbyg prioriterer vi at rådgive vores kunder hele vejen igennem deres byggeprojekter. Med vores mangeårige erfaring og faglige stolthed inden for byggebranchen kan vi altid levere den bedste rådgivning og være med til at sikre, at dit næste projekt kommer til at forløbe glat, samt at det bliver færdigt til tiden – altid til din tilfredshed.

Hvad koster en VVS’er?

Hos Egerbyg har vi faste timepriser på vores VVS’ere. Vi ønsker en gennemsigtig og transparent prispolitik, og derfor vil du altid kunne finde vores timepriser.

Når du skal bruge en VVS’er, vil vi ofte sende et samlet tilbud, hvor du kan se prisen for arbejdet – og prisen for levering af eventuelle materialer. Alternativt kan vi også udføre dit arbejde på forbrugt tid og materialer ud fra vores timepriser. Du kan se mere om forbrugt tid og materialer her.

Hvorfor bør du få en VVS’er til at se på opgaven?

Ligesom det er tilfældet med mange øvrige gør-det-selv-opgaver, så er der klare regler for, hvad man må lave selv, og til hvilken type opgave man skal gøre brug af en fagmand.

Og det gælder særligt når det kommer til VVS-installationer. Du må overordnet kun selv påtage dig mindre opgaver som installation af en radiator, udskiftning af blandingsbatterier eller tilslutning af vand til en vaskemaskine.

Vælg en entreprenør der kan varetage hele din opgave

Hos Egerbyg arbejder vi altid for at skabe de bedste resultater for alle vores kunder uanset deres størrelse eller budget.

Vi har mere end 10 års erfaring inden for en bred vifte af fag, herunder murerarbejde, tømrerarbejde, malerarbejde, el-arbejde og selvfølgelig VVS-arbejde. En af de store fordele ved at få os til at stå for dit projekt er, at vi råder over alle kompetencer, der skal til for at dit kommende projekt bliver en succes.

Få et tilbud på dit kommende projekt i dag

Hos Egerbyg sidder vi altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Kontakt os i dag og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.